Happy birthday Πάνο Ιωαννίδη! Οι ευχές και οι πιο επικές ατάκες του κριτή του MasterChef

Happy birthday Πάνο Ιωαννίδη! Οι ευχές και οι πιο επικές ατάκες του κριτή του MasterChef

Λίγο πριν την πρεμιέρα του MasterChef, που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου, ο Πάνος Ιωαννίδης γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Είναι ο ατακαδόρος του MasterChef, είναι ο άνθρωπος τον οποίο πειράζει πολύ συχνά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι ο γοητευτικός του reality μαγειρικής που αγαπούν οι γυναίκες και σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Ο λόγος… για τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος γίνεται 46 ετών και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει.

masterchef

MasterChef: 'Ερχεται το ανατρεπτικό τρέιλερ με μπουζούκια μποξ και...πιρουέτες

Οι ευχές του Star στον κριτή του MasterChef

Μπορεί ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης ακόμη να μην έχει κάνει κάποιο εορταστικό post για τα γενέθλιά του, όμως το Star και το account του MasterChef στο Instagram τον πρόλαβε.

Με μια φωτογραφία και ευχές στη λεζάντα της ανάρτησης ευχήθηκε το Star στον κριτή του MasterChef, Πάνο Ιωαννίδη. «Ο καταπληκτικός και αγαπημένος μας κριτής του #MasterChefGR @ioannidispanos σήμερα έχει γενέθλια! Ας του ευχηθούμε όλοι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», γράφει το post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYGizcWMLJi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αρχή στο Top Chef, το MasterChef και οι ατάκες

Τον Πάνο Ιωαννίδη τον γνωρίσαμε το 2010 στο reality μαγειρικής του ΑΝΤ1, Top Chef, ως διαγωνιζόμενο. Στο Top Chef συμμετείχαν επαγγελματίες μάγειρες με τον Πάνο Ιωαννίδη, ωστόσο, να αποχωρεί οικειοθελώς, καθώς εκείνη την περίοδο είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Όσο για την πρόταση για την κριτική επιτροπή του MasterChef; Πρόκειται για μια ιστορία με πολλή πλάκα, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε πρωινή εκπομπή, αλλά μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν… είχα πάει στη Θεσσαλονίκη. Mε πήραν από κάποια κανάλια και μου είπαν ‘’Σας ενδιαφέρει μία πρωινή εκπομπή;’’ κι έλεγα ‘’Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι στη Θεσσαλονίκη’’. Κάποια στιγμή με παίρνουν από το STAR και μου λένε αυτό κι αυτό… και μου λένε ‘’Για το MasterChef σας πήραμε’’ και λέω ‘’Δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;’’ και μου απαντάνε ‘’Ναι, δε σας θέλουμε για παίκτη!’’, είχε πλάκα!», απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος έχει εξελιχθεί… σε μεγάλο ατακαδόρο στη «θητεία» του στο MasterChef.



Ο 46χρονος κριτής δεν διστάζει να αυτοσαρκάζεται, να κάνει πλάκα με τους διαγωνιζόμενους, αλλά και με τον συνάδελφό του, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Αρκεί να πατήσεις play στο βίντεο και να «λυθείς» στα γέλια.



Wait! Στην gallery θα μάθεις αν… τον έχει φλερτάρει παίκτρια του MasterChef, αλλά και για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κριτές του MasterChef όπως δεν τους έχεις ξαναδεί (video)

Οι τρεις μεγάλες αλλαγές στο φετινό MasterChef 5 (video)