Oι Ελληνίδες celebrities αποχαιρετούν το 2021 με τον δικό τους τρόπο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oι Ελληνίδες celebrities αποχαιρετούν το 2021 με τον δικό τους τρόπο (photos)

Μαρία Κορινθίου, Τόνια Σωτηροπούλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Έλλη Κοκκίνου κάνουν τον απολογισμό τους για το 2021, στέλνοντας ιδιαίτερα μηνύματα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2022 έχει ξεκινήσει και σε λίγες μόνο ώρες θα αφήσουμε πίσω μας μια πολύ περίεργη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα. Φέτος το καθιερωμένο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί κυρίως στο σπίτι, μετά τα τελευταία μέτρα που πάρθηκαν στη χώρα μας λόγω πανδημίας.

Κάπως έτσι λοιπόν θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο, παρέα με τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Ήρθε η στιγμή να φορέσουμε τα πιο glam ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, το λαμπερό μας χαμόγελο και να απολαύσουμε τις πρώτες στιγμές της νέας χρονιάς με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας.

Οι Ελληνίδες celebrities μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και θέλησαν να κάνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς τον δικό τους απολογισμό για το 2021 καθώς και να στείλουν τις ευχές τους για την νέα χρονιά. Ας δούμε τι έγραψαν.

Η ανάρτηση της εορτάζουσας Μαρίας Κορινθίου

Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι η ηθοποιός μετά το ταξίδι στο Παρίσι με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη. Η Μαρία Κορινθίου δεν σταμάτησε να μας δείχνει την πόλη το φωτός μέσα από τα Instagram-stories της καθώς και όλα τα αξιοθέατα της Γαλλικής πρωτεύουσας.

https://www.instagram.com/p/CYH5p8jIalT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια από τις 2 τούρτες που δέχθηκε. Λίγο αργόερα έκανε τις προτελευταίες αναρτήσεις στο Instagram για το 2021 γράφοντας: «Και κάπως έτσι θέλω να κοιτάζω το μέλλον και τα χρόνια που έρχονται ……αλλά και τα χρόνια που περνούν….. Μέσα στο φως και την καθαρότητα. Χρόνια πολλά κάθε φορά ευχόμαστε αλλά πως πραγματικά το αντιλαμβανόμαστε; Υγεία, Όνειρα, αξίες, ευτυχία, αφθονία, αγάπη, τύχη, φως, χαμόγελο, ψυχή……λέξεις που αγαπώ. Όσο μεγαλώνω λοιπόν θέλω αυτές τις μικρές καθημερινές λέξεις, να τους δίνω όλο και περισσότερη σημασία, να τις πιστεύω, να τις ζω, συνειδητά και υποσυνείδητα. Να δίνω αξία στα σημαντικά και αυτά που γεμίζουν την ψυχούλα μου, που την κάνουν να φτερουγίζει και να γαληνεύει. Να μάχομαι για τα όνειρα μου, τα πιστεύω μου και για αυτά που αγαπάω. Να ονειρεύομαι με πάθος και με σθένος και να το φωνάζω δυνατά! Να «γεμίζω» και να «τρέφω» την ψυχή και το νου μου με φως. Να αγαπάω με πάθος. Να κοιτάω ουρανούς και να «πιάνω» τα άστρα….να λούζομαι από το φως τους και να γαληνεύω από την ενέργεια τους. Και έτσι Πρωτοχρονιάτικα όπως ήρθα σε αυτή τη ζωή, πρωτοχρονιάτικα πάντα να το γιορτάζω! Να γιορτάζω την ύπαρξη και τον σκοπό μου! Χρόνια μου πολλά, καλά, γεμάτα φως και αγάπη!».

https://www.instagram.com/p/CYGex94oQRy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το post της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

anastasopoulou

H ηθοποιός φόρεσε το αγαπημένο της λευκό t-shirt, sneakers και πόζαρε χαμογελαστή στην τραπεζαρία του σπιτιού της. Η Πηνελόπη θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό για το 2021 γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τελειώνει ο χρόνος και ήρθε η ώρα για τον καθιερωμενο απολογισμό... Μερικές φορές δεν μπορούμε να δούμε καθαρά όλα τα θαύματα που έχουν συμβεί στη ζωή μας και όσα έχουμε καταφέρει γιατί ο νους έχει μια τάση να εστιάζει στα αρνητικά που μας συμβαίνουν... Αν έχω να σας ευχηθώ κάτι λοιπόν είναι να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας για να καταγράψετε τα θαύματα σας. Να αλλάξετε την εστιαση του μυαλού σας και να βρείτε τη χαρά μέσα απο όσα καταφέρατε την χρόνια που πέρασε! Σήμερα έκατσα στην τραπεζαρια μου, και συνειδητοποίησα ότι κατάφερα ένα στόχο που είχα θέσει εδώ και μια δεκαετία. Έφτιαξα το σπίτι μας! Είμαι ευγνώμων, πανευτυχής και τυχερή και όταν βάζω στόχους τους πετυχαίνω, ακόμα κι αν μου παίρνει 10 χρόνια!!! Αυτά έβγαλε ο απολογισμός μου σήμερα. Και, τα καλύτερα έρχονται!!!!!!».

H Έλλη Κοκκίνου αποχαιρετά το 2021

Με total black look και λαμπερό χαμόγελο θέλησε να αποχαιρετήσει το 2021 η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια πόζαρε στην σκάλα του σπιτιού της και έστειλε το δικό της μήνυμα στους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYHTejtrEWC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά λέω να την αποχαιρετήσω με :
ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΕΛΠΙΔΑ ώστε το 2022 να είναι καλύτερο και όπως το ονειρευόμαστε!», έγραψε η τραγουδίστρια.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Τόνιας Σωτηροπούλου

https://www.instagram.com/p/CYHvxpzoMWd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2021 ήταν μια υπέροχη χρονιά για την ηθοποιό αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωστή Μαραβέγια. Η ηθοποιός-μοντέλο ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους, τον σύζυγο αλλά και την ίδια την ζωή που της φέρθηκε όμορφα για μια ακόμη φορά.

«2021 Ευχαριστώ για όλα τα δώρα, και τις ευλογίες , ευχαριστώ που όσοι αγαπώ είναι καλά, ευχαριστώ για τις ωραίες δουλειές, και τους φανταστικούς συνεργάτες,ευχαριστώ για τα μαθήματα και την εξέλιξη,τους νέους φίλους και τους παλιούς, ευχαριστώ που παντρεύτηκα τον πιο ωραίο τύπο που έχω γνωρίσει, ευχαριστώ για τα ταξίδια μου, που αν και δεν ήταν τόσα πολλά όσο συνήθως , τα εκτίμησα περισσότερο από ποτέ.
Είμαι ακόμα ζωντανή ? και έτοιμη για πολλές ακόμα ομορφιές και μαθήματα! Να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε σήμερα έναν γενναιόδωρο και όχι μίζερο απολογισμό, κάθε χρόνια που περνάει είναι ένα δώρο ακόμα και μέσα από ασχήμιες και δυσκολίες πάντα υπάρχει το φως, ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι το μόνο δεδομένο που έχουμε , όπως είναι δεδομένο ότι είναι μετρημένος, να τον αξιοποιήσουμε σωστά και να μην αφήσουμε τη ζωή να μας προσπεράσει ! Να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου», έγραψε η Τόνια κάτω από το video που δημοσίευσε.

Η υπόσχεση της Δούκισσας Νομικού

«Σήμερα θα είμαι όλη μέρα «ζεν» Τελευταία ημέρα του χρόνου! Θα αποχαιρετήσω το 21 με…ψυχραιμία», έγραψε η Δούκισσα δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να απολαμβάνει το πρωινό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/reel/CYI3MOigiw1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @dutchesss_

iliaki

Με βόλτες στη φύση και πολύ ρομαντισμό συνεχίζουν τις διακοπές τους οι Έλληνες celebrities

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πιο instagramable φωτογραφίες Ελλήνων celebrities αυτά τα Χριστούγεννα

Covid alert! Οι celebrities που θα περάσουν με θερμόμετρο την Πρωτοχρονιά λόγω κορονοϊού