Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears στο And Just Like That; Το casting και η καριέρα στο Hollywood

Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears στο And Just Like That; Το casting και η καριέρα στο Hollywood

Ο Sam Asghari πέρασε από audition για να βρεθεί στο πλευρό της Sarah Jessica Parker στο reboot του Sex And The City. Θα τον δούμε τελικά στις οθόνες μας; 

Το Sex and the City ξεκίνησε με την Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) να συναντά τον αγαπημένο της Mr. Big (Chris Noth) στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Το And Just Like That του HBO Max άρχισε με εκείνη να τον χάνει και να τον… αποχαιρετά για πάντα μιας και ο αγαπημένος της έφυγε από τη ζωή.

Καθώς, λοιπόν, η σειρά έκανε δυναμικό comeback – με τις fans να το περιμένουν με μεγάλη αγωνία- νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα castings και ανθρώπους που πέρασαν από αυτά. Ένας είναι και ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears, Sam Asghari, ο οποίος έκανε audition για να είναι στο reboot του Sex And The City. Δεν ήταν, όμως, και τόσο τυχερός!

parker1

Τα δάκρυα της Sarah Jessica Parker για τo reboot του Sex And The City

Η αποκάλυψη του Sam Asghari στο Instagram

Την Πέμπτη (30/12) ο 27χρονος σύντροφος της Britney Spears αποκάλυψε με δύο Insta Stories ότι δεν πήρε έναν μικρό ρόλο σε casting που έκανε για το «And Just Like That» και που αφορούσε το πέμπτο επεισόδιο της σειράς.

Ο επίδοξος ηθοποιός επρόκειτο να υποδυθεί τον φυσιοθεραπευτή της Carrie Bradshaw, τον Travis, ωστόσο δεν επελέγη από τους casting directors. Αντ’ αυτού, ο ηθοποιός που πήρε τον ρόλο είναι ο Ryan Cooper.

asghari1

«Φίλε, ανυπομονούσα για αυτόν τον ρόλο στο reboot του ‘’Sex And The City’’, ‘’And Just Like That’’», έγραψε στο Instagram ο Asghari. «Πες στον μάγκα που τον πήρε ότι ήταν ένας εθιστικός ρόλος», πρόσθεσε.

asghari2

Η προσπάθεια του Sam Asghari να γίνει πρωταγωνιστής στο Hollywood

Ο Sam Asghari προσπαθεί εδώ και καιρό να «τρυπώσει» στο Hollywood- έχει κάνει αρραβώνες με αρκετές διασημότητες- χωρίς ωστόσο να τα έχει καταφέρει ακόμα. Μέχρι σήμερα, ο 27χρονος έχει βρεθεί απλώς ως καλεσμένος σε τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ είχε και μια μικρή συμμετοχή ως «sexy Santa» στη δραματική ταινία Hacks, παραγωγής της HBO Max.

Η τύχη του, ωστόσο, φαίνεται πως σύντομα θα αλλάξει. Κι αυτό, γιατί τον Οκτώβριο αποκαλύφθηκε ότι ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Mel Gibson στην επερχόμενη ταινία δράσης-θρίλερ Hot Seat. Τώρα, ο Sam ευελπιστεί πως με αυτόν τον ρόλο θα… μπει στην A list μαζί με stars μεγάλου βεληνεκούς και ίσως καταφέρει να υποδυθεί έναν υπερήρωα.



«Ο απόλυτος στόχος μου είναι να γίνω ο πρώτος από τη Μέση Ανατολή που θα υποδυθεί έναν υπερήρωα. Η Marvel ή οποιοσδήποτε θα πρέπει να με καλέσουν», είχε πει τον Μάιο σε συνέντευξή του στο Variety ο Sam Asghari.

Και είχε συμπληρώσει: «Κάνω πολλές προπονήσεις με όπλα και ακροβατικά για να γίνω ένας καλός ηθοποιός, όπως ο Tom Cruise και ο Jason Statham. Θέλω να κάνω δράση, αλλά θέλω να κάνω και δράμα. Αυτή είναι η τέχνη μου και θέλω να την ολοκληρώσω 100%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Chris Noth: And just like that και τέταρτη γυναίκα κατηγορεί τον Mr Big του Sex and the City

Η Sarah Jessica Parker αντέδρασε στις κατηγορίες κατά του Chris Noth- Νέο δράμα για τον Mr Big