Chris Noth: And just like that και τέταρτη γυναίκα κατηγορεί τον Mr Big του Sex and the City

Πατούλια Κατερίνα
Chris Noth: And just like that και τέταρτη γυναίκα κατηγορεί τον Mr Big του Sex and the City

Η τραγουδίστρια Lisa Gentile μίλησε για την παρενόχληση και τις απειλές από τον Chris Noth.

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες κατά του Chris Noth, του ηθοποιού που αγαπήθηκε στον ρόλο του Mr Big στο θρυλικό Sex and the City.

Μόλις χτες, ο ηθοποιός έκανε μια έξοδο από το σπίτι και στις επίμονες ερωτήσεις τον παπαράτσι τόνισε:

«Δεν πρόκειται να τις απαντήσω. Έχετε τη δήλωσή μου, σωστά; Επιμένω στη δήλωσή μου. Θα γίνει ό,τι είναι να γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Αινιγματικός ο Chris Noth στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Και τέταρτη καταγγελία



Η τέταρτη γυναίκα που κατηγορεί τον Noth είναι η τραγουδίστρια Lisa Gentile και αναφέρθηκε σε περιστατικό του 2002, όταν ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά στο διαμέρισμά της και την απείλησε πως θα καταστρέψει την καριέρα της αν ποτέ πει τι συνέβη:

«Φοβόμουν να μιλήσω γιατί η δύναμη του κυρίου Νοθ ήταν μεγάλη και υποστήριξε πως θα καταστρέψει την καριέρα μου» και συμπλήρωσε:

«Έβλεπα τον Κρις να τρώει στο μέρος που πήγαινα κι ετοιμαζόμουν να φύγω ενώ εκείνος προσφέρθηκε να με πάει σπίτι. Φτάσαμε στο διαμέρισμα και ζήτησε να ανέβει πάνω, του είπα ότι δεν έχω κάτι για να πιούμε και εκείνος είπε πως ήθελε απλά να δει που μένω. Όταν μπήκαν στο σπίτι εκείνος άρχισε να την φιλάει και την τράβηξε με βία πάνω του ενώ εκείνη ένιωσε άβολα. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος έβγαλε το πουκάμισο και με έσπρωχνε στον τοίχο της κουζίνας ακόμα πιο δυνατά, έπεισε έσπρωξε τα χέρια μου στο μόριό του. Επιτέλους κατάφερα να τον απωθήσω και του είπα ότι δεν το θέλω όλο αυτό. Κι εκείνος έγινε έξαλλος, φώναζε και με αποκαλούσε bitch. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο και απείλησε πως αν μιλήσω θα καταστρέψει την καριέρα μου και θα με βάλει στη μαύρη λίστα του θεάματος . Μου έκλεισε το τηλέφωνο και αμέσως πήρα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου κλαίγοντας. Νιώθω πως πρέπει να είμαστε όλες μαζί στο δικαστήριο κάποια μέρα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του ο κύριος Noth», κατέληξε η καταγγέλουσα.

Η απάντηση του Noth στις δύο πρώτες καταγγελίες

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το «όχι» σημαίνει «όχι» και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα».

Κρίση και στον γάμο του Noth

Η επιχειρηματίας σύζυγος του Noth, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, η Tara Wilson είναι σε σύγχυση και σκοπεύει να μην περάσει τις γιορτές μαζί του. Και όχι μόνο. Πηγή της Page Six ανέφερε πως η εδώ και δέκα χρόνια σύζυγος του Noth, έχει ήδη πετάξει την βέρα της και θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της πάνω απ’ όλα.

«Η Tara είναι έξαλλη. Θέλει να προστατεύσει τον 13χρονο Orion και τον 18 μηνών Keats. Αυτή είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή», τόνισε η πηγή ενώ στην Daily Mail υπάρχουν φωτογραφίες της 42χρονης χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων και χωρίς τη βέρα της ενώ η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην πρεμιέρα του Just Like That στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η αντίδραση της Sarah Jessica Parker

Όλοι περίμεναν πώς και πώς την αντίδραση της αιώνιας αγαπημένης του Mr Big στο Sex and the City, Carrie Bradshaw. Η Sarah Jessica Parker με ένα κοινό στόρι στο Instagram, μαζί με τις υπόλοιπες δύο πρωταγωνίστριες της σειράς, αντέδρασαν στις κατηγορίες κατά του Noth:

«Είμαστε βαθιά θλιμμένες από τις κατηγορίες κατά του Chris Noth. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Ξέρουμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε γι’ αυτό», τόνισαν από κοινού η Nixon, η Davis και η Parker.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big