Επέτειος γάμου για τη Maria Menounos! Το post, οι ευχές και το χιουμοριστικό σχόλιο

Επέτειος γάμου για τη Maria Menounos! Το post, οι ευχές και το χιουμοριστικό σχόλιο

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στην Αμερική, συμπλήρωσε την παραμονή Πρωτοχρονιάς τέσσερα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro.

Τέσσερα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) η Maria Menounos με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 31 Δεκεμβρίου 2017 στην Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 ακολούθησε θρησκευτικός γάμος με τον αγαπημένο της, αυτήν τη φορά στον Άκοβο Αρκαδίας.

menounos mama

Μαρία Μενούνος: 6 μήνες χωρίς τη μητέρα της - Η ανάρτησή της θα σε συγκινήσει

Το γλυκό post για τα τέσσερα χρόνια γάμου

Η Maria Menounos δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία από την ημέρα του πολιτικού γάμου της στην Times Square της Νέας Υόρκης και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Χαρούμενη επέτειο @undergaro… Ο γάμος στην Times Square ήταν παγωμένος και επικός. Σ’ αγαπώ». Και πώς να μην ήταν παγωμένο ο γάμος στη Νέα Υόρκη παραμονή Πρωτοχρονιάς; Τέτοια εποχή η πόλη αυτή έχει... πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

https://www.instagram.com/p/CYLMmEyLE86/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Maria Menounos παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη τον επί 16 χρόνια σύντροφό της, Kevin Undergaro, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 και ο γάμος της μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον γάμο ξαφνικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα πλαίσιο της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του καναλιού Fox για τον ερχομό του 2018, με παρουσιαστή τον Steve Harvey και συμπαρουσιάστρια τη Maria Menounos.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε φορέσει ένα στράπλες νυφικό «Randala» με δαντέλα, του οίκου Pronovias, το οποίο συνδύασε με ασορτί παλτό. Στην τελετή ήταν επίσης παρόντες οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος (η μαμά της έφυγε από τη ζωή φέτος, ανήμερα το Πάσχα).



Οι προετοιμασίες του γάμου έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα και σε πολύ λίγο χρόνο, αφού το ζευγάρι είχε μόλις 2 εβδομάδες για να οργανώσει την τελετή και η Maria Menounos για να βρει νυφικό.

Ο γάμος της Maria Menounos στον Άκοβο Αρκαδίας

Στις 6 Οκτωβρίου 2018 η Maria Menounos έκανε θρησκευτικό γάμο αλά Ελληνικά στον τόπο καταγωγής του μπαμπά της, στον Άκοβο Αρκαδίας.



Η Maria Menounos τήρησε… και με το παραπάνω το έθιμο που θέλει η νύφη να στήνει τον γαμπρό στην εκκλησία μιας και καθυστέρησε μιάμιση ώρα. Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία με άμαξα, φορώντας νυφικό Celia Kritharioti, ενώ κουμπάροι του γάμου ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Maria Menounos: «'Εκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω παιδιά»

Μαρία Μενούνος: Ακόμα μία απώλεια για την οικογένειά της (photos)