Family issues! Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους και εύχονται για το 2022

Family issues! Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους και εύχονται για το 2022

Η Βίκυ Καγιά πήρε την μικρή Μπιάνκα στο πλατό του DWTS, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με την Sienna στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε ευχές αγκαλιά με τον γιό της.

Η πρώτη Κυριακή του 2022 είναι εδώ κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε, να ονειρευόμαστε και να θέτουμε στόχους για τη νέα χρονιά. Η φετινή Πρωτοχρονιά στη χώρα μας μπορεί να επισκιάστηκε από την πανδημία του covid-19 και την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον ωστόσο φορέσαμε τα καλά μας και είπαμε «Καλή Χρονιά» στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες των Ελλήνων celebrities

https://www.instagram.com/tv/CYKGXIEqAzu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Έλληνες και oι Ελληνίδες celebrities επέλεξαν να περάσουν οικογενειακά (ή με ελάχιστους φίλους, σε πολύ στενό κύκλο) την πρώτη ημέρα του έτους κυρίως λόγω της δυσμενής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με τον Κορονοϊό. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος θέλησαν να στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους για το 2022 μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάπως έτσι το Instagram feed μας γέμισε αγκαλιές, χαμόγελα και τρυφερές φωτογραφίες των celebs με τα παιδιά τους. Ας δούμε όμως τώρα μερικά από τα ωραιότερα posts...

Νικολέτα Ράλλη

https://www.instagram.com/p/CYMPw2ZoqsW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr, Νικολέττα Ράλλη έκανε μια μικρή απόδραση στα Τζουμέρκα με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο και την κόρη τους Σοφία.

«Καλή χρόνια φίλοι μου♥️ Το 2022 να είναι η καλύτερη χρόνια μέχρι και την επόμενη, να είμαστε όλοι υγιείς και να μάθουμε τον τροπο να αγαπάμε και να σεβόμαστε σωστά, την φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους!», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη και τα likes στο post της έπεσαν σαν βροχή.

Μιμή Ντενίση

https://www.instagram.com/p/CYMmhWGoA7L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αγκαλιά με την κόρη της Μαριτίνα και τον Σωτήρη Πολύζο πόζαρε η Μιμή Ντενίση και έστειλε θερμές ευχές στους ακόλουθούς της στο Instagram. Η ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη» συνεχίζει να προβάλλεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Μαρία Ηλιάκη

iliaki

Από την Ελβετία με αγάπη έστειλε τις διαδικτυακές ευχές της η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε το 2022 με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και την λίγων μηνών κόρη τους.

«Η πρώτη μας βόλτα για το 2022??…εύχομαι σε όλους μια καλή χρόνια με ηρεμία…αισιοδοξία…δικαιοσύνη …αλήθεια …και υγεία…να είστε πάντα δυνατοί και να κυνηγάτε τα όνειρα σας οσο δύσκολα κι αν σας φαίνονται ..να μη φοβαστε και να θυμαστε πως το «καλο» πάντα κερδίζει …», έγραψε στο Instagram η παρουσιάστρια.

Βίκυ Καγιά

kaya bianca3

Στο πλατό του DTWS υποδέχθηκε το νέο έτος η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς με τα παιδιά τους βρίσκονταν εκεί από τα πρώτα λεπτά του live. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα με όγκο και πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της Μπιάνκα. Μαμά και κόρη δεν σταμάτισαν να φωτογραφίζονται, με τις λήψεις να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

karavas kaya

Λίγο αργότερα η εορτάζουσα Βίκυ Καγιά παρέθεσε δείπνο για την ονομαστική της εορτή σε αγαπημένους φίλους με τον Γιώργο Καράβα και την Ραφαέλα Ψαρρού να δίνουν το παρών. Η μικρή Μπιάνκα έτρεξε να μπει στο πλάνο και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Δέσποινα Καμπούρη

kampouri1

Αγκαλιά με τις κόρες της Χριστίνα και Έλενα καλωσόρισε το 2022 η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη. Η τρυφερή μαμά έστειλε το δικό της μήνυμα θέλοντας να δείξει ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχει στη ζωή της.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να ζητήσω από το 2022. Έχω όλα όσα θέλω. Αισθάνομαι πλήρης και ευλογημένη για όσα μου έφερε η ζωή. Αυτό λοιπόν θα ευχηθώ σε όλους μας! Να συνεχίσουμε να έχουμε κοντά μας αυτούς που μας κάνουν ευτυχισμένους. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μόνο να έχω δίπλα μου αυτούς που αγαπώ. Αν έχω αυτό, όλα μπορώ να τα παλέψω. Όλα μπορώ να αντέξω. Η δύναμή μου είναι η αγάπη. Η αγάπη όλα τα μπορεί και όλα τα γιατρεύει! Σας εύχομαι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε!», έγραψε η Δέσποινα στο Instagram.



Πηγή κεντρικής: @vickykaya_

william middleton kali xronia

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Kate Middleton – Τα κλάματα εξαιτίας του William

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Glam εμφανίσεις, πιτζάμες και πολλά χαμόγελα! Έτσι υποδέχθηκαν το 2022 οι Έλληνες celebrities

Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με τη μαμά της και η «απειλή» στο 2022

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες των celebs.