Η παραμονή Πρωτοχρονιάς που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Kate Middleton – Τα κλάματα εξαιτίας του William

Μαρία Ροδίτη
Η παραμονή Πρωτοχρονιάς που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Kate Middleton – Τα κλάματα εξαιτίας του William

Το 2006 σίγουρα έχει μείνει αξέχαστο στη Δούκισσα του Cambridge!

Ο Πρίγκιπας William με την Kate Middleton αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια. Έχουν δημιουργήσει μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την πριγκίπισσα Charlotte, τον πρίγκιπα George και τον πρίγκιπα Louis.

Δεν ήταν, όμως, πάντα τόσο ρόδινα τα πράγματα στη ζωή τους. Το ζευγάρι έχει περάσει και κρίσεις και κλάματα και εντάσεις. Και η Kate, συγκεκριμένα, έχει περάσει τη χειρότερη παραμονή Πρωτοχρονιάς το 2006 εξαιτίας του Πρίγκιπα William.

kate4

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Τα κλάματα της Kate Middleton την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ήταν το 2006 όταν ο Δούκας του Cambridge υποσχέθηκε στην Kate ότι θα περνούσαν μαζί την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα πλάνα τους έλεγαν ότι ο William θα πήγαινε στο σπίτι των Middletons για να αλλάξει τον χρόνο μαζί με την αγαπημένη του και την οικογένειά της.

Ωστόσο… κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Όπως αναφέρει η Katie Nicholl στο βιβλίο της The Making of Royal Romance, ο William ακύρωσε τελευταία στιγμή παίρνοντας τηλέφωνο την Kate και λέγοντάς της πως θα κάνει Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. Ειδικότερα, ο William κάλεσε την Kate στο τηλέφωνο τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, στις 26 Δεκεμβρίου 2006, και της ανακοίνωσε την αλλαγή σχεδίου. Τα δάκρυα της Kate… έτρεχαν ποτάμι, ενώ έκλεισε και το τηλέφωνο στον William άρον-άρον και εκνευρισμένη.

https://www.instagram.com/p/CXTusGSskej/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Katie Nicholl γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της: «O William είχε δεύτερες σκέψεις και έκατσε κάτω με τον πατέρα του και τη γιαγιά του για να συζητήσουν ειλικρινά το μέλλον του με την Kate. Και οι δύο τον συμβούλευσαν να μη βιαστεί για τίποτα».

Λίγες εβδομάδες αργότερα η Kate και ο William χώρισαν. Βέβαια, μετά από καιρό οι φήμες χωρισμού καταρρίφθηκαν, καθώς το ζευγάρι εθεάθη σε ένα στρατιωτικό πάρτι στο Bovington, στο Dorset.

Τα φετινά Χριστούγεννα και το ρεσιτάλ πιάνου της Kate Middleton

Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους τους δύσκολους μήνες της πανδημίας του κορονοϊού, η Kate Middleton διοργάνωσε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία, η οποία προβλήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε, έτσι, το ταλέντο της στο πιάνο μιας και η ίδια θέλησε να συνοδεύσει τον Tom Walker στο τραγούδι του «For Those Who Can’t Be Hear».

https://www.instagram.com/tv/CX4ManfFG7Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χωρίς αμφιβολία ήταν μια εμπειρία ζωής. Δεν είναι εύκολο να καθίσεις στο πιάνο και να παίξεις μαζί με μουσικούς που δεν έχεις ξανασυνεργαστεί, μπροστά σε πλήθος κόσμου και σε κάμερες, αλλά εκείνη τα κατάφερε πολύ καλά», δήλωσε ο Tom Walker για την εμφάνιση της Kate Middleton.



Και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δοτικός και ευγενικός άνθρωπος. Μας ευχαρίστησε όλους έναν έναν. Ήταν μια τρελή μέρα για εμένα. Να είμαι σε έναν τόσο επιβλητικό χώρο και να παίζω μουσική με τη Δούκισσα. Σίγουρα δεν θα το ξεχάσω γρήγορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες εντάσεις θα προκαλέσει η Meghan το 2022 αποκαλύπτει η αστρολόγος της Diana

Queen rules! Οι 4 μεγάλες παραξενιές της Βασίλισσας Ελισάβετ