Glam εμφανίσεις, πιτζάμες και πολλά χαμόγελα! Έτσι υποδέχθηκαν το 2022 οι Έλληνες celebrities

Glam εμφανίσεις, πιτζάμες και πολλά χαμόγελα! Έτσι υποδέχθηκαν το 2022 οι Έλληνες celebrities

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη έντυσαν Άγιο Βασίλη τα δίδυμα κορίτσια τους, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με τη λίγων μηνών κορούλα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή έβαλαν πιτζάμες και υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά.

Το 2022 είναι εδώ! Επιτέλους, το δύσκολο και δυσάρεστο 2021 έφυγε, μας αποχαιρέτησε και η νέα χρονιά- που όλοι τόσο περιμέναμε- ήρθε γεμάτη υποσχέσεις, χαρά, αγάπη και ζεστασιά.

Οι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities επέλεξαν να περάσουν στο σπίτι την ιδιαίτερη βραδιά της παραμονής Πρωτοχρονιάς – κυρίως λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας! Οι περισσότεροι είχαν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φωτογραφήθηκαν παρέα στο Instagram δίνοντας τις πιο θερμές ευχές τους για το 2022.

korinthiou

Oι Ελληνίδες celebrities αποχαιρετούν το 2021 με τον δικό τους τρόπο (photos)

Άλλοι… είπαν τα «χρόνια πολλά» από μακριά με τους συγγενείς και φίλους μιας και ο Covid-19 τούς χτύπησε την πόρτα.

Το συγκινητικό post της Ρούλας Ρέβη με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα

Την Πέμπτη (30/12) η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με τα παιδιά της να παίζουν, γράφοντας στη λεζάντα πως ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όπως ήταν φυσικό, ο ηθοποιός πέρασε απομονωμένος την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ώστε να προστατεύσει από τον ιό την οικογένειά του.

Βρήκε… όμως τον τρόπο να είναι κοντά τους. Ειδικότερα, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μια άκρως συγκινητική φωτογραφία με τον Αποστόλη και την ίδια να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά την ώρα που ένα τζάμι μπαλκονόπορτας τούς χώριζε.

https://www.instagram.com/p/CYKcwiXoWg6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καλή χρονιά. Του χρόνου αγκαλιά», έγραψε στη λεζάντα του post η γνωστή φωτογράφος δείχνοντας τα δικά της χέρια και του συζύγου της να ενώνονται με το τζάμι της μπαλκονόπορτας ενδιάμεσά τους.

Η πρώτη Πρωτοχρονιά της Αθηνάς Οικονομάκου με την κόρη της, Sienna

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη για όσα της έφερε το 2021. Η ηθοποιός έγινε μανούλα για δεύτερη φορά μιας και τον Ιούνιο έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Sienna. Η ηθοποιός πέρασε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της με την οικογένειά της, φόρεσε τα καλά της- ένα super glam, maxi, κόκκινο φόρεμα- και πόζαρε αγκαλιά με το μωρό της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/CYKNtjJNa-l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά έλαμπε από ευτυχία με το χαμόγελο στα χείλη της και το βλέμμα στο μωράκι της να... «μιλούν» από μόνα τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τα μωράκια τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πέρασαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τις δίδυμες κορούλες τους στο νέο τους σπίτι. Η χαρά τους; Απερίγραπτη μιας και αυτές ήταν οι πρώτες γιορτές των Χριστουγέννων με τα μωράκια τους.

Σάκης και Χριστίνα ντύθηκαν Άγιος Βασίλης, έντυσαν επίσης και τις μικρές τους, ενώ για πρώτη φορά έδειξαν τα πρόσωπα των διδύμων τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYJ-3zBI6vn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022 με ΥΓΕΙΑ… πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Wait! Στην gallery θα δεις κι άλλες λαμπερές, γλυκές και τρυφερές φωτογραφίες των Ελλήνων και Ελληνίδων celebrities από την αλλαγή του χρόνου.

Καλή χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι celebrities μας έδειξαν τις προσωπικές τους στιγμές και έκαναν ρεκόρ με likes στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»