Γη της ελιάς: To κοινό στο Twitter αποκάλυψε ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: To κοινό στο Twitter αποκάλυψε ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων

Ιουλία Γιώργης και Μυρτάλη έκαναν συμμαχία για να πάρουν τον θησαυρό πιστεύουν οι τηλεθεατές. Οι κατάρες Χάιδως και Αρετής επέστρεψαν πανηγυρικά ενώ σόκαρε η δολοφονία της Μάρθας. 

Με χαρές και τις προετοιμασίες του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς στο Mega, συνεχίστηκε με ένα κρεσέντο κατάρων από τη Χάιδω και την Αρετή για να θυμηθούμε τα παλιά και έκλεισε με ένα δραματικό τρόπο με τη δολοφονία της Μάρθας από τον Αλέξη. Οι φανς της σειράς αποδεικνύονται όμως τα καλύτερα...λαγωνικά και πρόβλεψαν αρκετές από τις νέες εξελίξεις.



Η αρχή του τέλους για τον Αλέξη

Η δολοφονία της Μάρθας από τον παρανοϊκό και διπολικό Αλέξη, σόκαρε αρκετούς με την αληθοφάνεια της σκηνής που την ρίχνει από τον γκρεμό, προκαλώντας και μερικές αντιδράσεις στα social media, για το αν χρειαζόταν να έχουμε αυτή την εξέλιξη στο σενάριο. Σήμερα θα δούμε τον Αλέξη να παίζει έναν ακόμη ρόλο, κάνοντας τον συντετριμμένο μπροστά στον αστυνόμο, για την κοπέλα που όπως υποστηρίζει αποφάσισε να αυτοκτονήσει μπροστά του. Όμως η μητέρα του Μαργαρίτα από σήμερα θα έχει σοβαρές υποψίες πως ο γιος της δεν θεραπεύτηκε ποτέ. Θα τον τσακώσει να την κοιτά χαμογελαστός, βλέποντας ένα από τα οράματά του με την Μυρτάλη και θα ξεκινήσει να παρακολουθεί διακριτικά την κάθε του κίνηση. Δεν θα φοβηθεί ακόμη για την ίδια της τη ζωή, αλλά σίγουρα θα ανησυχεί για τη ζωή της Μυρτάλης, η οποία όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα μπει ξανά στο στόχαστρο του Αλέξη, όπως και ο Στέφανος.


https://www.instagram.com/p/CX05Ye7o89c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος πήρε το θησαυρό;

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τα μέλη της οικογένειας των Βρεττάκων να πηγαίνουν στο σημείο που πιστεύουν ότι κρύβεται ο θησαυρός της οικογένειάς τους και να βλέπουν έκπληκτοι πως κάποιος τους έχει προλάβει λίγο νωρίτερα. Ο Ισίδωρος απουσιάζει από το σημείο και κάποιες πρώτες υποψίες έπεσαν και σε εκείνον, λόγω και του παλαιότερου μη έντιμου παρελθόντος του. Όμως προς έκπληξή μας οι τηλεθεατές και οι χρήστες στο Twitter έδωσαν ένα αναπάντεχο spoiler λέγοντας πως η Ιουλία ο Γιώργης και η Μυρτάλη, ίσως ήταν εκείνοι που πρόλαβαν να πάρουν τον θησαυρό ή έστω έφτασαν στο σημείο νωρίτερα. Κάποια βλέμματα που αντάλλαξαν δεν ήταν τόσο αθώα. Το ποιος πήρε τον θησαυρό δεν θα το ανακαλύψουμε ακόμη. Είναι μια εξίσου περίπλοκη ιστορία και στο τέλος θα αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός. Είναι απλά ένα παιχνίδι επικράτησης και επίδειξης ισχύος. Κυρίως είναι μια προσπάθεια από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να αποδυναμώσουν την κυριαρχία του Ισίδωρου. Πάντως μην αμελείτε τον ρόλο του Ιάκωβου. Οι πληροφορίες λένε πως εκτός από το ειδύλλιο του με την Αθηνά, θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα ο παρασκηνιακός του ρόλος σε αρκετά ζητήματα. Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτή την ιστορία και τα κίνητρα όλων είναι λίγο παραπάνω εγωιστικά από ότι φανταζόμαστε.

Photo credits Instagram @antigonekouloukakos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει για το γάμο της μετά την επίθεση του Γιώργη στον Στάθη

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση