Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Η Μαρία Αναγνώστου βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να υπερασπιστεί την κόρη της. 

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Μάνη και τη Γη της ελιάς, η Αθηνά έφυγε για την πρωτεύουσα σαν κυνηγημένη και τώρα ετοιμάζεται να κάνει μία πολύ παρορμητική κίνηση, που έχει κάνει τους χρήστες του Twitter να εναντιωθούν και να προσπαθούν να τη... μεταπείσουν! Η Αθηνά ανακοίνωσε στον Ισίδωρο πως θέλει να του πουλήσει το μερίδιό της στο ελαιοτριβείο, και στο αποψινό επεισόδιο (28/12/21), η Μαργαρίτα και η Μαρία Αναγνώστου προσπαθούν να τη συνεφέρουν για να δώσει την περιουσία της, αλλά μάταια.

gi tis elias 7

Γη της ελιάς: Το Twitter τα βάζει με τον Λυκούργο και η Χάιδω κάνει... έκπληξη σε Φίλιππο - Βασιλική

Η μητέρα της Αθηνάς αποκαλύπτει δημόσια όλη την αλήθεια

Η μητέρα της Αθηνάς, η Μαρία (Μάρω Κοντού), αποφασίζει να κάνει μία τολμηρή κίνηση, παρά τις ενστάσεις της κόρης της. Έτσι, αποφασίζει για πρώτη φορά να βγεί στην τηλεοπτική εκπομπή που αποκάλυψε το θέμα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εκείνη που τόσα χρόνια ζούσε κρυμμένη από όλους, τώρα παίρνει την μεγάλη απόφαση.


https://www.instagram.com/p/CQJtu9lFwmk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των συντελεστών της εκπομπής, η Μαρία βγαίνει στον αέρα και μιλάει για τα κίνητρα του φόνου. Παρ' όλα αυτά, η αποκάλυψη όλης της αλήθειας δε θα αλλάξει την απόφαση της Αθηνάς η οποία είναι ακόμη πληγωμένη, για να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και οι διαδικασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς...

Αλλαγές στις σχέσεις στη Μάνη

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω και εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Η κόρη του είναι πολύ θετική με αυτή τη σχέση και πλέον, η Χάιδω και ο Λυκούργος φαίνεται πως έχουν την ευχή όλων! Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Δεν μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα την προσβολή προς το πρόσωπό του, ωστόσο σύντομα θα τον μεταπείσουν και θα επιστρέψει στη δουλειά, με τον Ανέστη να γίνεται έξαλλος και να γυρίζει στο πόστο που ήταν πριν βάλει τη φωτιά.



Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Έτσι, γράφει ένα σημείωμα στον Αλέξη, στο οποίο ευχαριστεί τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, που τη βοήθησαν και παίρνει μια μεγάλη ποσότητα χαπιών. Θα καταφέρει ο Αλέξης να της σώσει τη ζωή;

Δες στην παρακάτω photo gallery όλα τα σχόλια των φανς της σειράς στο Twitter για την απόφαση της Αθηνάς να πουλήσει το μερίδιό της περιουσίας της στον Ισίδωρο.

Cover photo: angela_gerekou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του