Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Χωρίζουν ξανά Στέφανος με Μυρτάλη. Τυχαία συνάντηση - φωτιά με τους συμπέθερους στη Μάνη. Στάθης και Αρετή σοκαρισμένοι με τις εξελίξεις. 

Αυτή η μεταστροφή στο χαρακτήρα της Χάιδως έχει κάνει τους τηλεθεατές να τη λατρέψουν στη Γη της ελιάς στο Mega. Η τηλεοπτική μας ηρωίδα είναι πια εντελώς διαφορετική, αλλά είναι μέχρι να συναντήσει τυχαία τους μελλοντικούς συμπέθερους. Και αυτή η συνάντηση αλλάζει τα δεδομένα στα επόμενα επεισόδια. 'Οπως και αυτός ο ασυγκράτητος θυμός του Μάνου για την ετεροθαλή αδελφή του.



Επιστροφές - καταστροφές

Μέσα στη γλύκα η Χάιδω στην επίσκεψη στη μέλλουσα και εγκυμονούσα νύφη της. Η Βασιλική και ο Φίλιππος έχουν εκπλαγεί με αυτή τη μετάλλαξη του χαρακτήρα της, αλλά από την άλλη πλευρά αισθάνονται και μια ασφάλεια, έχοντας εκείνη και τον Λυκούργο στο πλευρό τους. Δεν αργεί όμως η ώρα που θα επιστρέψει στη Μάνη. Μία τυχαία συνάντησή της με τον Στάθη και την Αρετή, θα ξυπνήσει ξανά τα όσα τους χωρίζουν. Παραδόξως η Χάιδω θα ακούει τις προσβολές της Αρετής χωρίς να απαντά αρχικά (ε, έχουν ένα δίκιο οι άνθρωποι για τα νεύρα τους) αλλά στο τέλος δεν θα κρατηθεί και θα αποκαλύψει πως η κόρη τους είναι έγκυος. Το σοκ είναι τεράστιο για τους γονείς της Βασιλικής, αλλά ευτυχώς η Χάιδω δεν αποκαλύπτει ακόμη την ταυτότητα του γαμπρού. Έξαλλος θα γίνει και ο Στέφανος με την αδελφή του και δεν θα δείξει καμία κατανόηση. Αυτά τα νεύρα πάντως δεν θα του βγούν σε καλό αφού για μια ακόμη φορά θα δημιουργηθεί απόσταση από την Μυρτάλη λίγο πριν ξαναχωρίσουν.


https://www.instagram.com/p/CXbusEnLVYZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νεύρα όμως θα έχει στο σημερινό επεισόδιο και ο Μάνος με την ετεροθαλή αδελφή του. Ιάκωβος και Ιουλία προσπαθούν να τον συνετίσουν, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η απιστία του πατέρα του στη μητέρα του είναι θέμα τιμής για εκείνον. Μόνο αυτό τον νοιάζει; 'Οχι βέβαια. Το μυαλό του το έχει και στην περιουσία φυσικά.



Από την άλλη πλευρά ετοιμαζόμαστε και για μια δεύτερη επιστροφή στη Μάνη. Η Μυρτάλη, σίγουρη πια πως η Αθηνά δεν είναι τόσο κακιά όσο αρχικά φανταζόταν, προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Θα δείτε που στο μέλλον θα κάνουν ένα κοινό μέτωπο κατά του Ισίδωρου. Υπάρχει όμως ένα μικρό αγκαθάκι στην όλη υπόθεση, που δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη. Θα αποκαλυφθεί πως δεν είναι γιός της; Και πως θα αντιδράσουν όλοι οι υπόλοιποι σε αυτό;

Προς το παρόν η μεγάλη ηρωίδα της σειράς όπως θα δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί, είναι η Χάιδω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη