Spoiler Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει για το γάμο της μετά την επίθεση του Γιώργη στον Στάθη

Spoiler Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει για το γάμο της μετά την επίθεση του Γιώργη στον Στάθη

Είναι όμως αργά όταν κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Γιώργη και θυμώνει με την συμπεριφορά του. 

Μπορεί ο αστυνόμος Κουράκος να είναι ήρεμος και μαμηλών τόνων στη Γη της ελιάς, αλλά όταν του πειράξουν τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του - και στη συγκεκριμένη περίπτωση την Ιουλία - γίνεται... ταύρος σε υαλοπωλείο! Ο Στάθης τον προκαλεί τόσο με τις αλλεπάλληλες προσπάθειές του να αποτρέψει τον γάμο του με την Ιουλία, που ο Γιώργης γίνεται έξαλλος και δείχνει με κάθε τρόπο ότι... εκείνος έχει το πάνω χέρι!

gi tis elias 5

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Θα γίνει ο γάμος;

Λίγο πριν η Ιουλία ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία κίνηση ματ που ελπίζει να ανατρέψει τα πάντα και παλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή να κερδίσει ξανά τη γυναίκα που αγαπά, έστω και αν αυτό μοιάζει ανέφικτο.


https://www.instagram.com/tv/CXdzDvxAclQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μόλις ανακοινώσει στην Αρετή ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο, όπως είναι λογικό, εκείνη γίνεται έξαλλη. Αμέσως μόλις ολοκληρώνει την κουβέντα του μαζί της, ο Στάθης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, με το γιό του Στέφανο να θυμώνει με τη συμπεριφορά του πατέρα του.

Πρώτη του κίνηση μετά από αυτό, είναι να πάει να βρει την Ιουλία και να της πει ότι ζήτησε από την Αρετή να χωρίσουν οριστικά και ότι πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για τους δυο τους. Η Ιουλία, όμως, δεν πτοείται και είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Γιώργη Κουράκο, ακόμα κι αν η καρδιά της ανήκει ολοκληρωτικά στον Στάθη. Κάνει όμως το λάθος και το λέει στο Γιώργη. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, ανάμεσα στους δύο άντρες που διεκδικούν την καρδιά της. Ο αστυνόμος θα χάσει την ψυχραιμία του και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, θα ασκήσει μέχρι και βία στον Στάθη. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα λένε πως βάζει ακόμη και τρίτους να του δώσουν ένα γερό μάθημα, για να μην του χαλάσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του.



Ο γάμος ωστόσο έστω και με αυτά τα απρόοπτα θα γίνει κανονικά. Μόνο που η Ιουλία θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, μόλις μάθει τι έκανε στον Στάθη. Η βία είναι μια άγνωστη λέξη για εκείνη και είχε άλλες προσδοκίες από τον άνθρωπο που έδειχνε πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση θα λειτουργήσει υπέρ του Στάθη, αλλά η Ιουλία δεν θα πάρει και τόσο εύκολα την απόφαση να εγκαταλείψει τον αστυνόμο. Αυτό ίσως την οδηγήσει στη συνέχεια σε μεγάλους μπελάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη

Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του