Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια

Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια

Τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού έκλεψαν τις εντυπώσεις στο βίντεο - ανασκόπηση για το 2021.

Σε άγνωστο και μάλλον εξωτικό προορισμό παραμένει η Δούκισσα Νομικού, η οποία μοιράστηκε με τους fans της ένα βίντεο, ανασκόπηση του 2021 που πέρασε με υλικό προηγουμένως αδημοσίευτο.

Το μήνυμα για τη νέα χρονιά και η τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της.

Για το πρώτο post της χρονιάς, το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της ίδιας με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Δίχως ίχνος μακιγιάζ, η Δούκισσα Νομικού πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της με τους δυο τους να δείχνουν ηλιοκαμένοι και έγραψε στη λεζάντα:

«Η πρώτη φωτογραφία του χρόνου θέλω να είναι μαζί σου. Καλή χρονιά από εμάς. Υγεία και μια μεγάλη, ζεστή, αληθινή αγκαλιά για όλους», τόνισε η Νομικού΄.

doykissa paidia2

Αυτός είναι ο λόγος που η Δούκισσα Νομικού δε δείχνει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της στο Instagram


https://www.instagram.com/p/CYQ54F2gdsz

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σχέση της Δούκισσας με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο, μετά από μια γνωριμία που όπως αποκάλυψε η Δούκισσα συνέβη στο αεροδρόμιο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Σάββα που στις 25 Μαρτίου 2022 θα γίνει 4 ετών και την Αναστασία που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

Πρόσφατα, ένας follower της 35χρονης Νομικού, την είχε ρωτήσει γιατί δεν βλέπουμε συχνά τον σύζυγό της, κι εκείνη είχε απαντήσει χαρακτηριστικά:

«(Δεν μου αρέσει) που δε βάζεις συχνά την οικογένειά σου, έστω τον άντρα σου!! Σαν να ζεις μόνη φαίνεται!», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, η παρουσιάστρια, μοντέλο και influencer απάντησε:

«Ο άντρας μου είναι χαμηλών τόνων και δεν είναι η δουλειά του τέτοια, έτσι ώστε να εκτίθεται συχνά δημοσίως. Για τα παιδάκια, σας έχω πει πως θα αποφασίσουν εκείνα τη στιγμή που πρέπει εάν θέλουν να εκτεθούν ή όχι. Εγώ δε σας φτάνω δηλαδή;», είπε η Δούκισσα.

Το βίντεο με τις αδημοσίευτες στιγμές:


https://www.instagram.com/p/CYQ54F2gdsz

Η Δούκισσα, φρόντισε στο βίντεο αυτό να συμπεριλάβει και στιγμές με αναποδιές, όπως το smoothie που χύθηκε στο πάτωμα αλλά και ταξίδια που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Όπως για παράδειγμα, την βουτιά σε εξωτικό προορισμό αλλά και τα πλάνα από το μαγευτικό Positano της Ιταλίας. Οι fans της Δούκισσας πάντως μαγεύτηκαν από τα πλάνα του μικρού Σάββα και της Αναστασίας τόσο στη θάλασσα όσο και στα χιόνια και σε όλα τα μαγευτικά τοπία.

doukissa9
doukissa9

Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο modelling και την παρουσίαση

Η Δούκισσα γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 7 Νοεμβρίου του 1986 και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ, παράλληλα, ασχολήθηκε με τον χώρο του modelling. Το 2007, μάλιστα, αναδείχτηκε ως Σταρ Ελλάς και λίγο αργότερα ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση με τελευταία την παρουσίαση του φετινού Madwalk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού! Ο στολισμός του δέντρου με σορτσάκι και οι νέες φωτό με τα παιδιά

Follower πέταξε σπόντα στη Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της - Η απάντηση που έκλεισε στόματα