Αυτός είναι ο λόγος που η Δούκισσα Νομικού δε δείχνει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της στο Instagram

Αυτός είναι ο λόγος που η Δούκισσα Νομικού δε δείχνει ποτέ τα πρόσωπα των παιδιών της στο Instagram

Η Δούκισσα αποφεύγει εσκεμμένα να δείχνει τα παιδιά της και μόλις είπε το γιατί.

Η σχέση των celebrities με το Instagram είναι πολύ καλή. Η πλατφόρμα τούς έχει κερδίσει με αποτέλεσμα να ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με την καθημερινότητά τους. Φυσικά, αυτό συμβαίνει γιατί και όλοι τους οι φανς επισκέπτονται καθημερινά το εν λόγω Μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναμένοντας νεότερα από τους γνωστούς τους και τα αγαπημένα τους είδωλα.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα κορίτσι που αγαπάει το Instagram. Εκεί ανεβάζει πολλές προσωπικές της στιγμές, επαγγελματικά επιτεύγματα, αφιερώσεις στον σύζυγο και τα παιδιά της. Όμως, στα τελευταία δε δείχνει ποτέ τα πρόσωπά τους. Γιατί συμβαίνει αυτό;



Γιατί η Δούκισσα δε δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών της στο Instagram

Η Δούκισσα έκανε Q&A στο Instagram και αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε το κοινό της. Μία από αυτές αφορούσε στα παιδιά της.

«Γιατί δε δείχνεις τα μικρά σου στο Insta;», τη ρώτησε ένας/μία follower και εκείνη απάντησε: «Γιατί θα αποφασίσουν μόνα τους όταν μεγαλώσουν εάν θέλουν ή όχι να εκτίθενται στη δημοσιότητα», απάντησε λιτά και πολύ συνειδητοποιημένα.

doukissa nomikou prosopa paidion4

Οι αναρτήσεις στο Instagram με τα παιδιά της

Πράγματι, αν το έχεις παρατηρήσει, η Δούκισσα μέχρι σήμερα ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της πάντα με γυρισμένη την πλάτη. Όπως όταν ο Σάββας πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο.

«Πώς τα πάμε με το σχολείο αλήθεια; Εγώ ακόμη περιμένω να με πάρουν οι δασκάλες να μου πουν ότι το παιδί μου με ζητάει, να πάω να τον πάρω, και δεν με έχουν πάρει. Δεν με ζητάει, με ξέχασε»

Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα- Η τρυφερή κίνηση του γιου της (video)

Το ίδιο και όταν έκανε stories με τον μπαμπά της, Νίκο Νομικό, που μάθαινε πιάνο και τραγούδι στα εγγόνια του.

Ο Νίκος Νομικός κάνει μαθήματα φωνητικής και πιάνου στα εγγόνια του και η Δούκισσα λιώνει

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Δούκισσα με τα παιδιά της με γυρισμένη την πλάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δούκισσα Νομικού - Αυτή είναι η όμορφη μαμά μου

Έρχονται τα Χριστούγεννα! Η Δούκισσα το γιορτάζει στο πράσινο του Λονδίνου (photos)

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού! Ο στολισμός του δέντρου με σορτσάκι και οι νέες φωτό με τα παιδιά