Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκανα κακές επιλογές, είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκανα κακές επιλογές, είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή σήμερα αλλά και για τις κακές διατροφικές επιλογές που την έκαναν να χάσει τον εαυτό της. 

H Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της ΕΡΤ«Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο και στην εκπομπή Mega Καλημέρα, προβλήθηκαν αποσπάσματα από την εξομολόγηση αυτή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ.

Η προσωπική ζωή της Ιωάννας:

Η Μαλέσκου είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον Κωνσταντίνο Δανιά, εκπαιδευτή σκύλων αλλά η ίδια δεν θέλησε να αναφερθεί στον δεσμό αυτό ενώ εξήγησε απλά πως διανύει μια ήρεμη περίοδο τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική:

«Αυτό που με ενοχλούσε πάντα όταν μιλούσαν για τα προσωπικά μου, ήταν ότι μου χρέωναν σχέσεις και πρόσωπα ή και προσπαθούσαν να εισβάλλουν ενώ δεν το επέτρεπα. Αλλά, τη φάση που είμαι, διανύω μια ήρεμη περίοδο και επαγγελματικά, όταν νιώσω έτοιμη να δείξω κάτι με τον τρόπο μου, θα το κάνω», τόνισε η Μαλέσκου επιβεβαιώνοντας έμμεσα το πόσο καλά είναι.



Οι κακές επιλογές που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία της:

Η παρουσιάστρια μίλησε και για μια περίοδο της ζωής της που δεν τρεφόταν καλά με αποτέλεσμα να χάσει τον εαυτό της:
«Ήμουν φοιτήτρια και ήθελα να κάνω αλλαγές στην εικόνα και στο βάρος μου για να γίνω πιο στεγνή. Συνειδητοποίησα πως έκανα κακές επιλογές στην ποσότητα του φαγητού και αυτό άρχισε να αποτυπώνεται στο σώμα μου. Έβλεπα το πάνω μέρος του σώματος να αδυνατίζει αλλά άρχισα να έχω προβλήματα, με το στομάχι κι όχι μόνο. Στο δικό μου μυαλό ηχούσαν σειρήνες που έλεγαν πως κάτι δεν πάει καλά», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία στη διάρκεια της εκπομπής της πριν μερικούς μήνες είχε αποκαλύψει πως είχε αποστεωθεί:



«Πέρασα και εγώ μία τέτοια φάση, όταν είχα ξεκινήσει τις σπουδές μου, στα 21. Βασικά λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου και ένιωθα πως έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου τα κανονικά.. Έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά και το περιβάλλον μου το ενισχύει και οι φίλοι μου. Είχα εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων. Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το σταμάτησα, γιατί έχω δυνατό μυαλό. Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε, γιατί για εμένα το χαμόγελό μου ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν μου και είχα δει πως μπορείς να χάσεις δόντια. Είχα αποστεωθεί και έχανα κιλά από το πάνω μέρος μου, οπότε άλλαξε η εικόνα μου, το κάτω δεν άλλαζε, στάσιμο πήγαινε. Έπαθα ένα ταρακούνημα, γιατί φώναζαν και οι δικοί μου. Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά, είχα γίνει σκιά του εαυτού μου. Εκεί κατάλαβα πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι να το αλλάξεις αυτό και πόσο εύκολο να σε πάρει η κάτω βόλτα. Εσύ το αποφασίζεις και εσύ το επιλεγείς», εξομολογήθηκε τότε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά:



Πολλές φορές, η σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Νίκο Μουτσινά έχει έρθει στο προσκήνιο. Η παρουσιάστρια πάντως εξήγησε πως από το ξεκίνημά της ακόμα, είχε μια ωραία σχέση με τον Μουτσινά και τόνισε:

«Η εκπομπή του Νίκου ασχολείται με ό,τι τηλεοπτικό υπάρχει. Ενοχλούμαι όταν γίνεται κάτι και έχει τη διάθεση να σε προσβάλλει ή να σε υποβαθμίσει. Αν αισθανόμουν ότι γίνεται κάτι κακό, θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά. Αντίθετα έβλεπα με χιούμορ πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο, με χιούμορ. Είχε γίνει σύνδεση τότε από την Κρήτη με τον ΣΚΑΙ και έλαβα σεβασμό και γι' αυτό είχα ωραία σχέση με τον Νίκο, ακόμα και πριν τον γνωρίσω», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ιωάννα Μαλέσκου: Ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά; Το σχόλιο που βάζει σε υποψίες

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν καλεσμένη σε γάμο και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look (photos)