Η Ζενεβιέβ απαντά για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά - Η απίστευτη δήλωσή της για τον Άγγελο Μπράτη

Η Ζενεβιέβ απαντά για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά - Η απίστευτη δήλωσή της για τον  Άγγελο Μπράτη

Ο θαυμασμός της για τον Γιώργο Καράβα και η δήλωσή της για τον 'Αγγελο Μπράτη από τα...Τζουμέρκα. 

Καλεσμένη της εκπομπής Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα η κριτής τoυ GNTM η οποία φυσικά έδωσε την δική της απάντηση στην πρόσφατη δήλωση της Βίκυς Καγιά πως έχουν να μιλήσουν εδώ και 4 μήνες. Η Ζενεβιέβ φυσικά σχολίασε και την εμφάνιση του Γιώργου Καράβα ως παρουσιαστή στον τελικό του διαγωνισμού μόδας και πήρε θέση για την πρόσφατη δήλωση του 'Αγγελου Μπράτη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.


https://www.instagram.com/p/CWBK1yXoxWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πόσους κούκλους έχουμε στην ελληνική τηλεόραση;»

Η Ζενεβιέβ αφού αρχικά ξεκαθάρισε πως είναι ακόμη πρόωρο να συζητήσει με το κανάλι την συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο του GNTM, σχολίασε αρχικά τη συμμετοχή του Γιώργου Καράβα και στον ρόλο του παρουσιαστή τη βραδιά του τελικού. Διευκρίνησε πως ήταν μια απόφαση της παραγωγής που την βρήκε μάλιστα σύμφωνη και εξήγησε το λόγο: «Τον θαύμασα τον Γιώργο. Του αξίζει. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει και τα έχει καταφέρει μόνος του. Είναι και κούκλος. Δηλαδή πόσους κούκλους έχουμε στην ελληνική τηλεόραση;»



Η κριτής του GNTM θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι πια η σχέση της με την επι χρόνια συνεργάτιδά της Βίκυ Καγιά μετά και την πρόσφατη δήλωση της παρουσιάστριας που μας εξέπληξε όλους, πως έχουν σχεδόν 4 μήνες να μιλήσουν: «Το αυτονόητο είπε η Βίκυ. Κάποια στιγμή δουλεύαμε κάθε μέρα μαζί. Εγώ εδώ και δύο χρόνια με το GNTM και λόγω covid, έχω κλειστεί πάρα πολύ. Δηλαδή και πριν που είχαμε καθημερινή επαφή κάθε μια είχε το δικό της κύκλο. Οι ζωές έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολες. Μα το είπε και η ίδια πως δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Είμαστε και οι δύο πάρα πολύ εργατικές γυναίκες και εγώ όταν κάνω κάτι δίνομαι σε αυτό το πράγμα».



«Ο μισός εγκέφαλος του 'Αγγελου δεν λειτουργούσε εκείνη τη στιγμή»

'Οσο για την πρόσφατη δήλωση του κριτή και σχεδιαστή μόδας 'Αγγελου Μπράτη πως δεν δίνει σημασία στα σχόλια γυναικών που ψωνίζουν από τα καλάθια, η Ζενεβιέβ επιστράτευσε το χιούμο της για να τον υπερασπιστεί χρησιμοποιώντας και την λαική του καταγωγή από τα Τζουμέρκα: «Δεν λειτουργούσε ο μισός εγκέφαλος του 'Αγγελου εκείνη τη στιγμή. 'Ηταν άυπνος για δύο εβδομάδες για να προετοιμάσει τη συλλογή με τα ρούχα που φόρεσαν οι παίκτες του GNTM. Δεν ήθελε μετά να επανέλθει για να διορθώσει τη δήλωσή του» όπως είπε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CXYc9JbowmQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ζενεβιέβ μίλησε φυσικά και για τα παιδιά της και το σύζυγό της με τον οποίο πρόσφατα έκλεισαν 15 χρόνια γάμου, κάνοντας και μια αποκάλυψη για την κόρη της Ροζαλία, λέγοντας πως δεν φαίνεται πως θα ακολουθήσει το χώρο της μόδας όπως η μαμά της: «Μάλλον stand up comedian θα γίνει γιατί της αρέσει να λέει ανέκδοτα και να κάνει τον κόσμο να γελά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εναλλακτικό στυλ της Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ο καλύτερος λόγος για να βλέπουμε GNTM

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Βίκυ Καγιά: H αποκάλυψη για την απιστία και το διαζύγιο των γονιών της

Photo credits Instagram: @geneviev @vickykaya