Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe

Πατούλια Κατερίνα
Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe

Τα χτεσινά νέα από το test DNA αποκάλυψαν πως ο Tristan Thompson είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού.

Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη πως είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού, ο Tristan Thompson εμφανίστηκε με την κόρη του True Και προσπάθησε με τον δικό του τρόπο να πει συγνώμη στην τρίχρονη αλλά προφανώς και στη μαμά της.

Η κίνηση του Tristan που έδειξε το πόσο λυπάται για όσα έγιναν

Ο 30χρονος εμφανίστηκε να δίνει περίπου 100 τριαντάφυλλα στην True, την οποία και περίμενε τη στιγμή που η μικρή με τη μαμά της έβγαιναν από το μάθημα γυμναστικής.

khloe tristan 3

O Tristan Thompson είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού: Το τεστ DNA και η συγνώμη στην Khloe

Η κοινή εικόνα του πατέρα με την κόρη του έλαβε χώρα περίπου μία ώρα μετά τα stories στα οποία εξηγούσε πως είναι πατέρας του αγοριού της trainer Μaralee Nichols.


https://www.instagram.com/p/CYWaJJgoqr5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα, το τεστ DNA αποκάλυψε πως έχω αποκτήσει ένα παιδί με την Maralee Nichols. Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, θα μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μου. Ζητώ συγνώμη από καρδιά σε όποιον πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλο αυτό, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», τόνισε ο Tristan επιβεβαιώνοντας τη σχέση με την 31χρονη Nichols την οποία αρνήθηκα πεισματικά και συνέχιζε ζητώντας συγνώμη από την Khloe.

«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό, δεν σου αξίζει η ταπείνωση και ο πόνος που σου έχω προκαλέσει, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για σένα και σε αγαπώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις», τόνισε ο μπασκετμπολίστας.



Η αντίδραση της Maralee Nichols

Σε δήλωση της στο People η trainer έκαψε τον Thompson, τονίζοντας μέσω του εκπροσώπου της:

«Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία πως ο Tristan Thompson ήταν πατέρας του παιδιού της Maralee Nichol. Ο Tristan έκανε πολυάριθμες ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις τους τελευταίους μήνες και η Maralle εισπράττει τη σημερινή δήλωση στο πλαίσιο των προηγούμενων δηλώσεών του.

Δήλωση για το αποτέλεσμα του τεστ έκανε και ο πρώην σύζυγος της Khloe, Lamar Odom:
«Εύχομαι μόνο το καλύτερο για εκείνη και ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσουμε ξανά σαν φίλοι, είναι καλός άνθρωπος και της αξίζουν τα καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα

Khloe Kardashian: Η τρυφερή photo με την ανιψιά της και το φαντασμαγορικό party

Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)