H Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές με τις φίλες της στην Courchevel (photos)

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές με τις φίλες της στην Courchevel (photos)

Το μοντέλο-παρουσιάστρια απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στις Γαλλικές Άλπεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Courchevel. Το μοντέλο-παρουσιάστρια πέρασε τις γιορτές στην πρωτεύουσα καθώς είχε γυρίσματα για το «Style me Up» όμως τώρα ήρθε η στιγμή για ένα σύντομο break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Οι διακοπές της Ηλιάνας με φίλες

Παρά τις έντονες φήμες επανασύνδεσης με τον Snik, όλα δείχνουν ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει solo. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια κοινή εμφάνιση ενώ η Ηλιάνα προτίμησε να περάσει τις διακοπές της στην Γαλλία μαζί με τις κολλητές της. Την ίδια ώρα ο trapper παραμένει στην Αθήνα όπου ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του άλμπουμ.

iliana diakopes5

Το μοντέλο ταξίδεψε στις χιονισμένες Γαλλικές Άλπεις με τις αδελφές Fais (Lucy και Μαρίνα), με τις οποίες την συνδέει πολυετή φιλία. Οι αγαπημένες φίλες απολαμβάνουν το μαγευτικό σκηνικό, κάνουν σκι και χαλαρώνουν στα πολυτελή εστιατόρια της περιοχής. Η Ηλιάνα έχει δημοσιεύεσει στο Instagram αρκετά Instagram-stories από το θέρετρο στο οποίο μένουν καθώς και από το χιονοδρομικό κέντρο το οποίο επισκέφθηκαν για να κάνουν σκι.

Courchevel- Ένας επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις του σκι

https://www.instagram.com/p/CYYtxPzoVE3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν αρκετά χρόνια ήταν ένα όμορφο, γραφικό χωριό στη Σαβοΐα της Ανατολικής Γαλλίας. Σήμερα η «Courchevel 1850» (1850 είναι το υψόμετρο) αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Εξαιρετικές πίστες σε πλαγιές και δάση, πολυτελή ξενοδοχεία και καταλύματα για κάθε γούστο απαρτίζουν το σκηνικό στην Courchevel, της οποίας η δημοτικότητα αυξάνεται κάθε χρόνο. Είναι μέρος του Les Trois Vallées, των μεγαλύτερων συνδεδεμένων χιονοδρομικών περιοχών στον κόσμο και συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά χειμερινά θέρετρα.

Οι χιονισμένες Άλπεις αποτελούν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του σκι και των χειμερινών εξορμήσεων. Η περιοχή διαθέτει πολυβραβευμένα εστιατόρια κι έντονο nightlife στο οποίο δίνουν συχνά το «παρών» celebrities από ολόκληρο τον κόσμο. Η Courchevel είναι αναμφίβολα σημείο συνάντησης της ελίτ, των γαλαζοαίματων (ανάμεσά τους η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William) και των επιχειρηματιών.

Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou

papageorgiou

Χαμογελάει ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά οι γυμνασμένοι της γλουτοί έκλεψαν την παράσταση



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Τα matching sets θα είναι super hot το 2022- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της Ηλιάνας στις Γαλλικές Άλπεις.