Γη της ελιάς: Το Twitter λάτρεψε το φλερτ Ιάκωβου στην Αθηνά - Η Μυρτάλη στα όρια της με τον Στέφανο

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Το Twitter λάτρεψε το φλερτ Ιάκωβου στην Αθηνά - Η Μυρτάλη στα όρια της με τον Στέφανο

Τρελό γέλιο με την βιντεοκλήση του Γιώργη μετά τον καβγά με τον Στάθη. Ο ερχομός του Θεοδόση θα φέρει μπελάδες στην Αρεόπολη. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου δεν φέρνει μόνο χαρά. 

Ζήλια και καβγάδες ξανά, στη Γη της ελιάς στο Mega καθώς οι εξελίξεις κορυφώνονται, ξεκινώντας από το γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Χαρά και ευτυχία για το ζευγάρι στην Αθήνα, νεύρα στη Μάνη από την οικογένεια της καθώς μαθαίνουν ότι παντρεύτηκε. Ο χθεσινός καβγάς και το ξύλο μεταξύ Στάθη και Γιώργη ήταν μόνο η αρχή, γιατί θα έχουμε και συνέχεια λίγο πριν το μυστήριο του γάμου της Ιουλίας. Οι νέες εξελίξεις φέρνουν όμως ως κεντρική ηρωίδα και τη Μαργαρίτα μετά την επιστροφή του άσωτου πρώην συζύγου της. Αλλά και τον Στέφανο καθώς η ένταση με τη Μυρτάλη μας «μυρίζει» χωρισμό. Στα όρια του και ο Μάνος μετά την απόφαση του πατέρα του να κάνει το επίσημο τραπέζι αναγνώρισης της κόρης του.



Η βιντεοκλήση μετά τον καβγά

Απίστευτο τρολάρισμα για τη σκηνή του καβγά και του ξύλου ανάμεσα στον ζηλιάρη Γιώργη και τον Στάθη στο Twitter. Η βιντεοκλήση που έκανε μετά ο αστυνόμος στην Ιουλία για να της ανακοινώσει πως τον έδειρε ήταν το πρώτο παράδοξο, ενώ το δεύτερο φυσικά και ήταν πως ο....δαρμένος δεν είχε καμία αμυχή! Πάντως η κόντρα αυτή θα έχει και συνέχεια και αυτά τα νεύρα του Γιώργου και το πείσμα του Στάθη, θα κάνουν την Ιουλία να αναθεωρήσει για τον χαρακτήρα του Γιώργη. Ο γάμος, όμως θα γίνει. Μπορεί και όχι στη Μάνη, αφού ο Καπερνάρος θα προσπαθήσει να χαλάσει το μυστήριο. Πριν συμβεί αυτό, θα μάθει από την 'Αννα πως η κόρη του παντρεύτηκε. Απαιτεί να μάθει ποιος είναι ο γαμπρός, αλλά αυτή η πληροφορία θα γίνει αργότερα γνωστή. Το κοινό ωστόσο περιμένει τη μεγάλη στιγμή του γάμου με χαρά. Καλεσμένη και η Μαργαρίτα που έχει να αντιμετωπίσει πλέον πολλά προβλήματα. Η έλευση του πρώην συζύγου του Θεοδόση, θα της κάνει τη ζωή άνω κάτω. Και θα οδηγήσει τον Αλέξη ακόμη και να τα βάλει μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CVcpTZxMRZm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την άλλη πλευρά, η σχέση του Στέφανου και της Μυρτάλης κρέμεται από μία κλωστή. Ο υιός Καπερνάρος συναντά την Ιουλία και της μιλά με τον χειρότερο τρόπο και όπως είναι φυσικό η Μυρτάλη του βάζει τις φωνές και απαιτεί σεβασμό για τη θεία της. Αυτός ο καβγάς και η συνέχεια, θα οδηγήσει ακόμη και σε χωρισμό. Πάντως ο ρόλος του Στέφανου δεν είναι από τους αγαπημένους του κοινού. Και μπορεί να μας είναι συμπαθής ο Liam Ireland που τον υποδύεται, αλλά η μεγάλη του απειρία ως ηθοποιός, κάνει μερικές σκηνές που θυμώνει να μη φαντάζουν ως δραματικές, αλλά κωμικές.


https://www.instagram.com/p/CXTeIR2Iodn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φλέρτ του...ΒΟ στην Αθηνά

Ο Ιάκωβος, ο αγαπημένος ΒΟ όπως τον αποκαλούν στα social media, έκανε το μεγάλο βήμα και το φλερτ του στην Αθηνά, έφερε πολλές ευχάριστες αντιδράσεις στο Twitter. Και φυσικά προβλέπουν δυνατό έρωτα από τη στιγμή μάλιστα που ο Ιάκωβος ζήτησε να γνωρίσει μέχρι και τη μητέρα της. Είναι τόσο αγνά τα αισθήματά του για την Αθηνά; Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ο ρόλος του Ιάκωβου είναι εκείνος του καλού και του δίκαιου της ιστορίας. Ωστόσο κάποιο μυστικό θα κρύβει και εκείνος. Ειδικά για τον τρόπο που απέκτησε την περιουσία του στο εξωτερικό και τον λόγο που γύρισε ξανά πίσω στη Μάνη. Η επίσημη δικαιολογία ήταν για να υπερασπιστεί τη Μυρτάλη και να βγάλει στο φως τις ανομίες του αδελφού του Ισίδωρου. Είναι όμως έτσι; Υπάρχει κάποιο μυστικό και μια κρυφή συμφωνία που είχε κάνει με τον Ιπποκράτη λίγο πριν πεθάνει; Θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Προς το παρόν, για μια ακόμη φορά τα σχόλια του κοινού στο Twitter ξεχωρίζουν για το χιούμορ τους, αλλά και την παρατηρητικότητά τους. Δείτε τα στη photo gallery που ακολουθεί. Το τρολάρισμα στον Στάθη, τον Στέφανο και τον Ιάκωβο ήταν απίστευτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του

Μήπως άφησες καμία έγκυο παιδί μου; Τα memes για την αντίδραση του Φίλιππου θα σου φτιάξουν τη μέρα!