Ο Nicolas Cage θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά από την 5η σύζυγό του

Ο Nicolas Cage θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά από την 5η σύζυγό του

Ο 57χρονος ηθοποιός και η σύζυγος του Riko Shibata περιμένουν το πρώτο τους παιδί σχεδόν ένα χρόνο μετά τον ξαφνικό γάμο τους. 

To έκανε και πάλι το θαύμα του ο διάσημος ηθοποιός Nicolas Cage (και γνωστός κινηματογραφικός Δράκουλας στη νέα του ταινία) και έντεκα μήνες από το γάμο του με την πέμπτη σύζυγό του, την 27χρονη Ιαπωνικής καταγωγής Riko Shibata, περιμένει το τρίτο του παιδί. Το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη αλλά όχι και το φύλο του παιδιού που περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι.


https://www.instagram.com/p/CYZxjZxJ7x5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου και το κιμονό - νυφικό

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ανακοινώσει τελευταία στιγμή το γάμο του τον περασμένο Φεβρουάριο με την Shibata που έγινε μάλιστα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Las Vegas, με την νύφη να φορά ένα παραδοσιακό κιμονό ως νυφικό. Είχαν γνωριστεί στα τέλη του 2020 όταν ο Nicolas Cage βρέθηκε για επαγγελματικό ταξίδι στην Ιαπωνία. Η μέλλουσα σύζυγός του ήταν τότε γνωστή influencer της χώρας της και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο Cage μόλις είχε χωρίσει την τέταρτη κατά σειρά σύζυγό του Εrika Koike σε ένα γάμο που κράτησε μόνο για τέσσερις μέρες το 2019. Ο άστατος στην προσωπική του ζωή Nicolas Cage, έμεινε για ένα διάστημα μακριά από την αγαπημένη του Rikο αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση τους. Όπως είχε δηλώσει: «'Επρεπε να επιστρέψει στο Κιότο και εγώ να μείνω στην Νέα Υόρκη. Έκανα σχεδόν έξι μήνες για να την ξαναδώ». Μάλιστα την πρόταση γάμου της την έκανε μέσω Face Time ενώ το δαχτυλίδι αρραβώνων τους, της το έστειλε ταχυδρομικώς στην Ιαπωνία! Τόσο ανυπόμονος ήταν για να την παντρευτεί.



Στο γάμο του ωστόσο ήταν ως καλεσμένη η τρίτη του σύζυγος Alice Kim με την οποία έμεινε για δύο χρόνια παντρεμένος και έχουν αποκτήσει ένα γιό, τον Kal El.


https://www.instagram.com/p/CW4J1Vzq-UZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός έχει ένα ακόμη γιο 16 ετών, από την σχέση του με το μοντέλο Kristina Fulton. Ο πιο μακροχρόνιος γάμος του, σε σχέση πάντα με τους υπόλοιπους, ήταν εκείνος με την πρώτη του γυναίκα, την Patricia Arquette ο οποίος κράτησε για έξι χρόνια, ενω εξίσου σύντομος ήταν και ο γάμος του με την κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie Presley αφού κράτησε μόνο για δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Nicolas Cage θα είναι ο νέος Δράκουλας! 5 άγνωστες λεπτομέρειες για τον φρικιαστικό κακό

O Nicolas Cage έβαλε μαλλιά! (φωτό)

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε στις φήμες για το αν θα γίνει μπαμπάς