Λίγο πριν το MasterChef 6: Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 μας συστήνει τον αδερφό του

Πατούλια Κατερίνα
Λίγο πριν το MasterChef 6:  Ο Τζιοβάνι του MasterChef 5 μας συστήνει τον αδερφό του

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ήταν ένας από τους μεγάλους κερδισμένους του MasterChef 5 κι ας μην έφτασε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει το φετινό MasterChef 6 στο Star μετά από έναν χρόνο και εν μέσω πανδημίας. Η έναρξη του MsterChef θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου όπως περίπου ξεκινάει κάθε χρόνο. Λίγο πριν την έκτη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής στο Star, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι του MasterChef 5 βρίσκεται στη γενέτειρά του και μας συστήνει τον αδερφό του κι όχι μόνο.

Οικογένεια που αγαπά τη μαγειρική

Ο Τζιοβάνι ήταν ο παίκτης που ο κόσμος αγάπησε, έγινε καλός φίλος με την νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαϊδη και είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στη Λαχανιά της Ρόδου ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως το εστιατόριό του θα αποκτήσει αδερφάκι. Αμέσως μετά την έξοδο από το MasterChef, ο Τζιοβάνι που δεν κατάφερε να φτάσει στους τρεις του τελικού του ριάλιτι μαγερικής, έφυγε για τη Ρόδο για την τουριστική σεζόν, οπότε, αξιοποιεί μετά από μια δύσκολη χρονιά, τις ημέρες αυτές για να τις περάσει στη γενέτειρά του Ιταλία.

giovanni masterchef 6

Ο 44χρονος σεφ βρέθηκε στο Parco Nazionale dell'Alta Murgia. ένα εθνικό πάρκο στην Απουλία της νότιας Ιταλίας, που ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται στη γεωγραφική περιοχή Murgia. Τις τελευταίες εβδομάδες, αρχικά μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ και κατόπιν και μόνος του, ο Τζίο όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες τους μας ξενάγησε στη γενέτειά του, κάνοντας tour από την Matera, που είδαμε και μέσα στην τελευταία ταινία του James Bond αλλά και στο εστιατόριο που εργάζεται τόσο ο αδερφός όσο και ο ξάδερφος του Giovanni. O αδερφός του Gio εργάζεται σε ένα εστιατόριο στο Bitonto που βρίσκεται δυτικά του Μπάρι και έχει το παρατσούκλι «Πόλη της Ελιάς», λόγω των πολυάριθμων ελαιώνων που περιβάλλουν την πόλη.

giovanni masterchef 1

Μέσα από stories, ο Τζιοβάνι μας σύστησε τον αδερφό του που του μοιάζει πολύ!

Ερωτικός μετανάστης ο Τζιοβάνι



Ο 44χρονος είχε εξομολογηθεί πως την αίτηση για το παιχνίδι είχε κάνει η σύζυγός του Βίκυ ενώ μετά την αποχώρησή του, δεν είχε διστάσει να εκφράσει την χαρά του για όσα πήρε από το ριάλιτι.

«Το MasterChef πάρα πολύ με βοήθησε. Δεν ήμουν καν έτοιμος για τόσο κόσμο. Από την πρώτη μέρα είμαστε γεμάτοι! Κάθε μέρα!», είχε πει ο Tζίο που ξεκίνησε να δουλεύει στις κουζίνες από την ηλικία των 16 ετών και ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε ως μετανάστης της αγάπης, μιας και η σχέση του με την σύζυγό του Βίκυ υπήρξε καρμική και το ζευγάρι απέκτησε μαζί και μια κορούλα.

Η Βίκυ Βασιλείου επαγγέλλεται εκπαιδευτικός στην Ελλάδα και ο Τζιοβάνι πάντα αγαπούσε τη χώρα. Ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για τις διακοπές του και το 2009 ήρθα για να εργαστεί. Μέσα από συγκυρίες γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα εστιατόριο στη Ρόδο και από το 2018 διατηρούν στο νησί το δικό τους εστιατόριο.

Μέσα στο καλοκαίρι, ο Τζιοβάνι είχε δείξει και τους αγαπημένους του γονείς στο Instagram.
Έγραψε, μάλιστα, ένα υπέροχο μήνυμα για να τους το αφιερώσει.

«Σε κάθε σκέψη, πράξη και συναίσθημα, είναι μέσα κάτι δικό τους. Ο μπαμπάς και η μαμά ήρθαν επιτέλους», τόνισε χαρακτηριστικά και δεν είναι τυχαίο πως φροντίζει κι αυτός να τους επισκέπτεται στην Ιταλία.


https://www.instagram.com/p/CSIMsrMonBQ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Στην Αθήνα ο Τζιοβάνι του MasterChef! Η έξοδος με τη Μαργαρίτα και η κοινή τους φωτογραφία

Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγή

Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει τους γονείς του στο Instagram: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης