Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το άγνωστο περιστατικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το άγνωστο περιστατικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη του Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA και έκανε μια σειρά αποκαλύψεων.

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν για πρώτη φορά καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Χαμογέλα και Πάλι και έκανε μια σειρά αποκαλύψεων που δεν γνωρίζαμε.

Η ηθοποιός αρχικά και συζητώντας το χρώμα των μαλλιών της Σίσσυς, παραδέχτηκε πως σκέφτεται και η ίδια να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως δεν τα έχει βάψει ποτέ.

Το άγνωστο περιστατικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Στην αρχή της κουβέντας με τη Χρηστίδου, η Γερονικολού της αποκάλυψε ένα περιστατικό στο οποίο η ίδια μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκονταν στη ρεσεψιόν στο εργαστήρι δημοσιογραφίας, από όπου είχε περάσει ο πρώην σύζυγος της Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης για να παραλάβει το πτυχίο της τότε συζύγου του.

«Ήσουν στο εργαστήρι δημοσιογραφίας, σωστά; Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σπουδάζαμε μαζί και τα καλοκαίρια ήμασταν οι γραμματείς του εργαστηρίου. Ήρθε μια μέρα ο Θοδωρής να πάρει το πτυχίο σου», είπε η Κατερίνα Γερονικολού με τη Σίσσυ Χρηστίδου να βάζει τα γέλια και να νιώθει αμήχανα ενώ η Γερονικολού τόνισε πως τότε σχολίαζε με την Ηλιάνα ότι ο Θοδωρής είναι ο αγαπημένος της Χρηστίδου.

tsimitselis geronikolou

Η Γερονικολού είπε το ναι στον Τσιμιτσέλη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους δεν έλειψαν

Μιλώντας για την ηθοποιία που την κέρδισε κόντρα στη δημοσιογραφία, Γερονικολού παραδέχτηκε πως την πλήγωσε η αγριότητα του χώρου:

«Ήταν οι άνθρωποι που με πλήγωσαν, είχα μια άσχημη εμπειρία. Πήγαινα παντού δουλειές μοτ και έπρεπε να φτιάξω έναν ταξιδιωτικό οδηγό για τη Λακωνία, μου πήρε πολλές ώρες, 15 εικοσιτετράωρα και τελικά ο άνθρωπος στον οποίο έστειλα το άρθρο, δεν απάντησε ποτέ, τον έπαιρνα τηλέφωνο, έστελνα μέιλ και δεν απάντησε στο ότι δεν του κάνω. Με σόκαρε όλο αυτό. Αισθάνθηκα πως είναι σκληρά τα πράγματα για μένα εκεί», αποκάλυψε η Κατερίνα τονίζοντας πως κάπως έτσι πήρε την απόφαση να αλλάξει πορεία στην καριέρα της.



Η απόφαση να παρατήσει και το θέατρο:

Η Γερονικολού ήταν από τις ηθοποιούς που μίλησαν ανοιχτά για τη κακοποίηση που δέχτηκαν από συναδέλφους τους και τόνισε:

«Ήταν κάτι που είχα ήδη ξεκινήσει. Ήταν σαν να ήμουν ένα τρενάκι και αισθανόμουν ότι αν κάποιος με βγάλει από την πορεία μου θα ήταν ένα σοβαρό δυστύχημα για τη ζωή μου και δεν ήθελα να του το χαρίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση τόνισε:

«Νιώθω ασφάλεια κοντά της. Αυτά που κάνει έχουν μία καλλιτεχνική ποιότητα που δεν διαπραγματεύομαι. Νιώθω ότι εκεί αφιερώνω ποιοτικά τον χρόνο μου» ανέφερε.

Αναφερόμενη στη νέα σειρά της ΕΡΤ στην οποία θα πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Γερονικολού έκανε αποκαλύψεις για το ξεχωριστό στόρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ήταν προσκεκλημένος ο Τσιμιτσέλης στον γάμο της Λασκαράκη; Το επικό του σχόλιο

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον γνωρίζεις. Τον γοητευτικό αδερφό του;(photo)

«Γιατί χωρίσατε με τη Βάσω Λασκαράκη»; Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη