Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ανατρίχιασα με το φιλί του αγρότη στη Μυριέλλα» - Survivor in love

Κατερίνα Μπούσιου
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ανατρίχιασα με το φιλί του αγρότη στη Μυριέλλα» - Survivor in love

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ με το καυτό φιλί του Κατσαούνη στην Κουρεντή. Πως το σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor και οι πρώτες αντιδράσεις στα social media. 

Tα πάνω - κάτω ήρθαν μόλις σε λίγες ώρες, αφού νωρίς το πρωί βγήκε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, που δείχνει τον Γιώργο Κατσαούνη να φιλά με πάθος τη Μυριέλλα Κουρεντή και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Βαλάντη. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Χαμογέλα και πάλι αντέδρασε και μάλιστα θυμήθηκε τη δική του σχέση στο παιχνίδι με την Ευριδίκη Βαλαβάνη.


https://www.instagram.com/tv/CYgHeBwpjIT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«'Ελα ρε παιδιά, συγκινήθηκα»

Τεράστια έκπληξη έχει προκαλέσει στο κοινό το νέο τρέιλερ του Survivor για το αποψινό επεισόδιο, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά μετά την λήξη του αγωνίσματος, τον αγρότη Γιώργο Κατσαούνη να ρίχνει παιχνιδιάρικα νερό πάνω στη Μυριέλλα στη συνέχεια να την αγκαλιάζει και να τη φιλά στο στόμα. Με τον Βαλάντη να βρίσκεται ακριβώς δίπλα τους. Φυσικά μετά από αυτό προβλέπεται νέος καβγάς μεταξύ τους. Το νέο ειδύλλιο σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου να τον πειράζει, λέγοντάς του πως αυτό του θύμισε προφανώς τη δική του σχέση με την Ευριδίκη. Ο Κωνσταντίνος όμως απέφυγε τα πειράγματα λέγοντας πως «πραγματικά συγκινήθηκα, ανατρίχιασα, γιατί έγινε πολύ αυθόρμητα, όπως βλέπετε, εμένα μου αρέσει»



Βέβαια στη δική του περίπτωση όταν προέκυψε η σχέση του μέσα στο Survivor με την Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν είδαμε κάποιο παρόμοιo περιστατικό και όπως εξήγησε, οι παίκτες από τις δύο ομάδες τις μόνες στιγμές που έχουν για να μείνουν μόνοι τους, είναι λίγα λεπτά στα παρασκήνια και την ώρα του αγωνίσματος. Kαι τότε μόνο μπορούν να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο