«Μη μας ξεχνάτε»: H Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκινεί με το post για τον Covid-19

«Μη μας ξεχνάτε»: H Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκινεί με το post για τον Covid-19

Η ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε τους θεατές της προσωρινά με την υπόσχεση να τους συναντήσει και πάλι μετά την «καταιγίδα» του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός «καλπάζει» στη χώρα μας με τα κρούσματα καθημερινά να είναι αυξημένα και την ανησυχία του κόσμου ολοένα και μεγαλύτερη. Η συνθήκη αυτή σε συνδυασμό με τα μέτρα της πολιτείας έχει οδηγήσει σε δύσκολη κατάσταση και πολλές φορές σε απόγνωση τον καλλιτεχνικό χώρο.

Παράδειγμα η παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram απόψε ρίχνει πρόωρη αυλαία.

karavatou1

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνομαι εξουθενωμένη» - Tα δάκρυα και οι συγκινητικές δηλώσεις της

Το post της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το τέλος της παράστασης

Με δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μακιγιαρισμένη και χτενισμένη για τις ανάγκες του ρόλου της στην παράσταση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανακοίνωσε στους followers της το πρόωρο τέλος της «Κυρίας Επιθεώρησης».

https://www.instagram.com/p/CYgmVSqMd9V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κάθε παράσταση είναι μια άλλη ζωή για μένα. Κάθε που ολοκληρώνεται ένα κομμάτι μου πληγώνεται αλλά το κέρδος από την εμπειρία αυτής της σύντομης ζωής είναι τεράστιο. Η "Κυρία Επιθεώρηση" δεν είναι μια ακόμη παράσταση. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω όλα όσα ποθούσα. Εκεί γνώρισα και έζησα ανθρώπους που μου έδωσαν το δώρο να βλέπω κάθε μέρα από κοντά το ταλέντο τους να ξεδιπλώνεται, να μοιράζεται, να λάμπει! Σήμερα θα γίνει η τελευταία παράσταση. Η πανδημία και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται πολιτικά, δεν επιτρέπει στους καλλιτέχνες και στα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη δουλειά μας να δουλεύουν με αξιοπρέπεια. Ούτε σε όλους εσάς να διασκεδάζετε μαζί μας. Μόλις κοπάσει όλο αυτό, θα είμαστε πάλι μαζί... Μην μας ξεχνάτε. Μην ξεχνάτε τη χαρά σας...», έγραψε στην ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.



Στην παράσταση συμμετείχαν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι Ελένη Καστάνη, Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Πετράκης, Νίνα Λοτσάρη και Γιάννης Ζουγανέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kate Middleton γιορτάζει τα γενέθλιά της τιμώντας την Lady Diana - Τα 3 νέα πορτραίτα της

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ανατρίχιασα με το φιλί του αγρότη στη Μυριέλλα» - Survivor in love