Η Kate Middleton γιορτάζει τα γενέθλιά της τιμώντας την Lady Diana - Τα 3 νέα πορτραίτα της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kate Middleton γιορτάζει τα γενέθλιά της τιμώντας την Lady Diana - Τα 3 νέα πορτραίτα της

Βασιλικά γενέθλια με έκπληξη τα τρία νέα πορτραίτα από την πρωτότυπη φωτογράφηση της Δούκισσας. Το αξεσουάρ που προκάλεσε έκπληξη. 

Η Δούκισσα Catherine του Cabridge όπως είναι ο βασιλικός της τίτλος, γιορτάζει σήμερα τα 40 της χρόνια και αποκαλύπτει το άλλο της προφίλ σε τρία πολύ ιδιαίτερα πορτραίτα από τον διάσημο φωτογράφο μόδας, Paolo Roverci. Η Kate εντυπωσιάζει με το στυλ της αλλά και με ένα αξεσουάρ που έχει πολύτιμη συναισθηματική αξία για τον σύζυγό της William και την ίδια και ανήκε στην Lady Diana.


https://www.instagram.com/p/CYfGRPft9y3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία άλλη Kate

Ο Paolo Roverci είναι γνωστός στο χώρο της μόδας για τις εικαστικού τύπου φωτογραφήσεις του, που ξεφεύγουν από τα κλασσικά δεδομένα στις λήψεις που συνηθίζονται σε μέλη της βασιλικής οικογένειάς. Αυτή τη φορά η πρόθεση της Kate ήταν να δείξει τις τρείς διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς της, τις οποίες δεν έχει δείξει στο κοινό. 'Αλλωστε οι δημόσιες εμφανίσεις της επιβάλλουν ένα άλλο στυλιστικό κώδικα, πιο στερεότυπο, παρόλο που η Δούκισσα του Cambridge φημίζεται για τις fashion και μοντέρνες κομψές επιλογές της. Στην πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία φαίνεται να φορά εκτός από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της που ανήκε στην Lady Diana και τα διάσημα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της, μία ανεκτίμητη κληρονομιά στο γιό της William. H Diana τα αγαπούσε ιδιαίτερα αυτά τα σκουλαρίκια και μάλιστα τα φορούσε και σε καθημερινές της εμφανίσεις, όταν χρειαζόταν.


https://www.instagram.com/p/CYgaRGusZlA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην παρακάτω φωτογραφία ωστόσο την βλέπουμε με μοναδικό αξεσουάρ πάλι διαμαντένια σκουλαρίκια, φορώντας μια κατακόκκινη δημιουργία του Alexander McQueen. Και στα τρία πορτραίτα, η Kate υιοθετεί ένα επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά της, χωρίς στυλιζαρισμένες μπούκλες, όπως κάνει στις δημόσιες βασιλικές της υποχρεώσεις. Κομψή, απλή, ρομαντική και με μοντέρνο στύλ. Αυτά τα χαρακτηριστικά άλλωστε θέλουν να έχει η νέα τους βασίλισσα οι Βρετανοί. Aυτή η φωτογράφηση με τα πορτραίτα που θα εκτεθούν μόνιμα και στη National Portrait Gallery, σε πολλούς θύμισε μια αντίστοιχη φωτογράφηση που είχε κάνει η Lady Diana με τον φωτογράφο Patrick Demarchelier η οποία θεωρήθηκε πρωτοποριακή, αλλά και επαναστατική, καθώς πρώτη φορά μέλος της βασιλικής οικογένειας, χρησιμοποιούσε φωτογράφο που δεν ήταν Βρετανός.


https://www.instagram.com/p/CYgHHPntMEm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημιουργία του Alexander McQueen υπήρξε και το νυφικό της Kate στο γάμο της πριν 11 χρόνια. Τα σημερινά πάντως γενέθλια θα εορταστούν για την Kate τον William και τα τρία τους παιδιά στο σπίτι τους, καθώς ακόμη τηρούν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού, λόγω πανδημίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton γίνεται 40 ετών: Πώς η Waity Katie μεταμορφώθηκε σε μελλοντική βασίλισσα Catherine

Η αποκάλυψη του William και της Kate Middleton για τον αρραβώνα τους- Η αντίδραση της βασίλισσας

Η Kate Middleton δεν είναι τυχαία η αγαπημένη της Ελισάβετ - Το άγνωστο παρελθόν με τη μαμά της

Photo credits by Associated Press (AP)