Survivor:Το «ανήθικο» φιλί Μυριέλλας-Γιώργου εξαγρίωσε την Αθηνά και το twitter τρελάθηκε στα σχόλια

Survivor:Το «ανήθικο» φιλί Μυριέλλας-Γιώργου εξαγρίωσε την Αθηνά και το twitter τρελάθηκε στα σχόλια

Φανερά ενοχλημένη ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη με την τρυφερή στιγμή της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη μέσα στην πισίνα. Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο συμβούλιου του νησιού με την ομάδα των διασήμων να είναι διχασμένη και το Twitter να αντιδρά ξεκάθαρα με όλους. 

SOS εκπέμπει η ομάδα των διάσημων καθώς οι απανωτές ήττες και οι συνεχείς διαφωνίες των παικτών δεν τους αφήνουν να είναι ενωμένοι.

Χθες, γι' ακόμα μια φορά η κόκκινη ομάδα έχασε σ' ένα παιχνίδι ασυλίας, γεγονός που δυσαρεστήθηκε πολύ όλους, όμως ένα άλλο γεγονός στάθηκε αφορμή να βγουν τα «μαχαίρια» στο συμβούλιο του νησιού και τα πυρά ήταν ανεξέλεγκτα.

vasalos

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ανατρίχιασα με το φιλί του αγρότη στη Μυριέλλα» - Survivor in love

Η νίκη ήταν κοντά για τους διάσημους αλλά οι μπλε πήραν το παιχνίδι

Το σκορ ήταν 7-9 υπέρ των μαχητών και ο Σάββας Κάλφας έκανε το πολυπόθητο 10-7 για την ομάδα του, κερδίζοντας την ασυλία. Οι χαρές για την μπλε ομάδα ήταν εμφανείς καθώς όλοι μαζί πανηγύρισαν βουτώντας στην πισίνα χαρούμενοι που γι' ακόμα μια φορά δεν θα είχαν απώλειες.



Η δυσαρέσκεια των παικτών της κόκκινης ομάδας ήταν εμφανής όμως το φιλί Μυριέλλας- Γιώργου ήταν αυτό που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Μετά το τέλος του παιχνιδιού διάσημοι και μαχητές βούτηξαν όλοι μαζί στην πισίνα για να ξεπλυθούν, όπως κάνουν σε κάθε αγώνισμα εξάλλου. Τα γέλια από την μπλε ομάδα ήταν έντονα όμως οι κάμερες (αλλά και τα βλέμματα των παικτών της κόκκινης ομάδας) έπεσαν επάνω σ΄ ένα τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ Μυριέλλας και Γιώργου.



Έξαλλη η Αθηνά Ευμορφιάδη, στο συμβούλιο του νησιού

Κι εκεί που όλοι περίμεναν να έχει γίνει συζήτηση για το ερωτικό στιγμιότυπο της Μυριέλλας και του Γιώργου στην καλύβα των διάσημων, η κουβέντα τελικά ανοίχτηκε στο συμβούλιου του νησιού μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους μαχητές. Τον λόγο πήρε έξαλλη η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία προηγουμένως είχε κερδίσει σε αγώνισμα την ατομική ασυλία, λέγοντας πως ενώ η ομάδα της είχε χάσει και στην ουσία ήταν όλοι στενοχωρημένοι, η Μυριέλλα φλέρταρε με τον Γιώργο και φιλιόντουσαν στην πισίνα.

«Είμαι τόσο αυστηρός άνθρωπος στη ζωή μου και κάποια πράγματα εδώ μου πέφτουν πολύ βαριά, και στις δικές μου αρχές δεν ταιριάζουν καθόλου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εγώ εχω έρθει σ΄ ένα παιχνίδι επιβίωσης όχι σ' ένα παιχνίδι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ πως μια συμπαίκτρια μου ερωτοτροπεί μ΄ έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας την ώρα που έχουμε ματώσει και κλαίμε». Δες το απόσπασμα...



Έξαλλη και η Μυριέλλα με τους συμπαίκτες της

Η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε έξαλλη, με τη σειρά της για όλα αυτά που ακούστηκαν και κατηγόρησε ευθέως τους συμπαίκτες της, λέγοντας ότι κανένας δεν ήρθε να της πει ξεκάθαρα ότι τον ενόχλησε η σκηνή στην πισίνα. Επίσης, ισχυρίστηκε πως θεωρεί παράλογο το γεγονός ότι την κατηγορούν πως αγωνίζεται ατομικά, γιατί είναι σαν να της λένε ότι θέλει να ξεκληρίσει τους Διάσημους και να παραμείνουν μόνο οι μαχητές.

Tη γνώμη της συμμερίστηκε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία ξέσπασε, θέλοντας να υπερασπιστεί την Μυριέλλα. «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι στο 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ», είπε χαρακτηριστικά με τον Απόστολο Ρουβά να συμφωνεί.

Η διαμάχη της Αθηνάς με την Μυριέλλα έκανε το twitter να ξεσπαθώσει ενώ οι απόψεις του Αποστόλη Ρουβά και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ήταν που κέρδισαν το κοινό. Δες τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο