Σίσσυ Χρηστίδου: Flashback στα 90s - Η φωτογραφία με τα ξαδέλφια της και το αγαπημένο της παιχνίδι

Σίσσυ Χρηστίδου: Flashback στα 90s - Η φωτογραφία με τα ξαδέλφια της και το αγαπημένο της παιχνίδι

Η παρουσιάστρια σε ένα #tb που θα σου θυμίσει κι εσένα παλιές, καλές εποχές.

Μπορεί για τα σημερινά παιδιά η τεχνολογία να είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, να γεννιούνται και να μεγαλώνουν με αυτήν, όμως αυτό δεν ισχύει καθόλου για όσους γεννήθηκαν 30 και 40 χρόνια πριν. Τότε, ακόμα και το πιο απλό κινητό ή ηλεκτρονικό παιχνίδι φάνταζε τεράστιο στα μάτια τους.

Και αυτό ακριβώς εκφράζει η Σίσσυ Χρηστίδου με το vintage post που έκανε και στο οποίο απεικονίζεται με τον αδελφό και τα ξαδέλφια της το 1990.

sissy7

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

Το post της Σίσσυς Χρηστίδου για το Gameboy

Μια vintage φωτογραφία με την ίδια, τον αδελφό της, Γιάννη, και τα ξαδέλφια τους δημοσίευσε στο Instagram account της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια του MEGA απεικονίζεται να κρατά στα χέρια της το Gameboy και να είναι αφοσιωμένη και ενθουσιασμένη με το νέο της παιχνίδι την ώρα που και ο αδελφός με τα ξαδέλφια της έχουν στηθεί γύρω της και το παρακολουθούν επίσης αποσβολωμένοι μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CYhMla8oYcp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Στα χέρια μου το νέο gameboy. Εγώ, ο αδερφός μου και τα ξαδέλφια μου θαμπωμένοι από τη νέα τεχνολογία. 1990», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δύσκολη Πρωτοχρονιά της Σίσσυς στο νοσοκομείο

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους followers της το καλοκαίρι του 2021 πως η μαμά της πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, πράγμα που καθιστά αναγκαίες τις συχνές επισκέψεις και την παραμονή της στο νοσοκομείο.



Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια του MEGA πέρασε τη φετινή Πρωτοχρονιά στο δωμάτιο νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης στο πλευρό της μαμάς της, χωρίς όμως να το βάζει κάτω. Δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφίες με τον στολισμό του δωματίου και ένα… μήνυμα-υπόσχεση στο 2022.

https://www.instagram.com/p/CYMPAYroqeL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«2022 δεν θα με τρελάνεις εσύ… Εγώ θα σε τρελάνω!», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σίσσυ θα γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Θοδωρής Μαραντίνης - The 2Night Show: Αποκάλυψε πόσο συχνά βλέπει τους γιους του μετά τον χωρισμό