Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Χάνει τον έλεγχο ο Στάθης Καπερνάρος! Θολώνει όταν βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της κόρης του. Σε... άλλη διάσταση η Αρετή φαντάζεται πως όλο αυτό είναι σχέδιο της Χάιδως που κρατά με το ζόρι την κόρη της. Σκιές από το παρελθόν ταράζουν Μαργαρίτα, Λυκούργο, Αθηνά και Ιουλία. Χαμός! 

Η Γη της Ελιάς είναι μια κλειστή κοινωνία της ελληνικής περιφέρειας όπου ο φόβος για το «τι θα πει ο κόσμος» είναι πανίσχυρος και καθορίζει τις ζωές των κατοίκων. Αυτά στο πρώτο επεισόδιο. Γιατί σήμερα είμαστε εντελώς σίγουροι πως στη Γη της Ελιάς θα δούμε όλα τα «απαγορεύεται», τα «μη» και τα «δεν πρέπει» να περνάνε από τις οθόνες μας!

Σκέψου μονάχα λίγο τι είδαμε χτες. Η Βασιλική, η οποία το έσκασε έγκυος από το σπίτι της αφήνοντας τη μαμά της σε αναπηρικό καροτσάκι να αγωνιά αν θα περπατήσει ξανά, παντρεύτηκε τον Φίλιππο, ο οποίος είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει τον αδερφό της, με τις ευλογίες της Χάιδως, που την καταριότανε μέρα νύχτα, του Λυκούργου, που είναι ο καλύτερος φίλος του μπαμπά της και την Μαργαρίτα... που γενικά είναι παντού, μέσα σε όλες τις ίντριγκες! Και ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να βγάζουν selfies, να ποζάρουν και να βγάζουν τη μία φωτογραφία μετά την άλλη. Τι σκέφτηκες όταν η Μαργαρίτα τους κυνηγούσε με το κινητό της; Ότι θα γίνει κανένα λάθος, θα δει καμιά φωτογραφία ο πατέρας της νύφης... και θα γίνει φονικό! Ε, λοιπόν θα γίνει (το πρώτο)...

Η φωτογραφία θα φτάσει στο κινητό της Άννας (που είναι σαφές πως μυστικό δεν μπορεί να κρατήσει), θα τη δει ο Πότης (μυστικό, ποιο μυστικό;) και εν τέλει θα την δει και ο Στάθης. Ποιος είδε τον Μανιάτη και δεν τον φοβήθηκε!



Ο Στάθης θα τα βάλει με όλους και κυρίως με την Μαργαρίτα και με τον φίλο του Λυκούργο (τον οποίο παρεμπιπτόντως θέλει να προσλάβει η Αρετή ως δικηγόρο της για να βγει το διαζύγιο -πολύ- σε βάρος του)! Εννοείται βεβαίως ότι ο Στάθης θα ορμήσει στο σπίτι της Χάιδως να ζητήσει εξηγήσεις και να κάνει έναν μικρό (#not) χαμό. Εκείνο που δεν εννοείται είναι η σκέψη της Αρετής ότι η Χάιδω κρατάει αιχμάλωτη την Βασιλική στην Αθήνα και την πίεση να παντρευτεί τον Φίλιππο!


https://www.instagram.com/p/CYV69Zxgfl8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δύο γάμοι και ένα διαζύγιο

Και σα να μην του έφταναν όλα αυτά του Στάθη έχει και τη σκέψη του αστυνόμου Κουράκου που ντύνεται γαμπρός στο πλευρό της Ιουλίας. Και βέβαια η Ιουλία δεν θα κάνει πίσω. Θέλει να πονέσει τον Στάθη για όλα αυτά τα χρόνια που εκείνος έκανε τη ζωή του, με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ενώ εκείνη μαράζωνε. Και θα παντρευτεί τον Γιώργη. Και θα πάνε και ωραιότατο ταξίδι στο Παρίσι. Οι σκιές του παρελθόντος όμως... δεν θα την αφήσουν να το χαρεί. Μέρα με τη μέρα οι σκέψεις θα την τρελαίνουν: Μήπως έκανε λάθος που παντρεύτηκε τον Γιώργη ενώ την παρακαλούσε (επιτέλους) ο Στάθης; Μήπως βιάστηκε να πει το "ναι"; Μήπως... δεν ξέρει καθόλου τον άντρα που παντρεύτηκε; (αυτό το τελευταίο κράτησέ το... θα σου χρειαστεί).


https://www.instagram.com/p/CYV7EgJg-CG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μιας και λέμε για σκιές από το παρελθόν πρόσθεσε στη λίστα την πρώην του Λυκούργου που επιστρέφει στη Μάνη να του χαλάσει τη σχέση με τη Χάιδω, τον πρώην σύζυγο της Μαργαρίτας που επιστρέφει ως καλός και μετανιωμένος αλλά θα εξελιχθεί σε μεγάλη "πληγή" (αν και αρχικά θα την καταφέρει να του δώσει μια ευκαιρία να είναι ξανά μαζί), τον πρώην της Αθηνάς που θέλει να γίνει αρχιβαρόνος της νύχτας και την πρώην του Μάνου που δεν λέει να φύγει από το μυαλό του. Θα γίνει χαμός!

Και μιας και μιλάμε για «χαμό», ο Στέφανος θα μάθει πως η Μυρτάλη ήξερε τα πάντα για τον έρωτα της αδερφής του με τον «μισητό» Φίλιππο και... θα την χωρίσει.

Τι θα δούμε σήμερα



Οι εκκρεμότητες

Υπάρχουν επίσης και 3 αναπάντητα ερωτήματα:

α. Ποια ήταν η παρανομία που Γιώργης και Ιουλία ζήτησαν από τη Μυρτάλη να κάνουν μαζί; (Έκλεψαν τον θησαυρό των Βρεττάκων και δεν το είπαν ούτε στον Ιάκωβο)!

β. Γιατί η Αντιγόνη και η μητέρα της Αθηνάς έχουν το ίδιο τατουάζ; (Μήπως έχει κάνει και η Αντιγόνη φυλακή; Κι αν ναι, γιατί;).

γ. Θα τολμήσει ο Ιάκωβος να τα φτιάξει με την γυναίκα του αδερφού του; (Θα τολμήσει κι ας είναι ακόμα νωπό το χώμα που σκεπάζει τον Ιπποκράτη. Τον ρόλο του σε αυτό μάλιστα θα παίξει και η απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Ιάκωβου. Η Αθηνά θα τρέξει να δει τι έχει συμβεί και οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά).

Τι θα πει ο κόσμος;

Μέχρι να γίνουν αυτά, και άλλα πολλά, έψαξα το twitter και βρήκα όλα εκείνα τα tweets που θα σου φτιάξουν το κέφι μέχρι τις 9 μμ που ξεκινά το επεισόδιο! Θα τα βρεις στη gallery, όπως πάντα...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το Twitter λάτρεψε το φλερτ Ιάκωβου στην Αθηνά - Η Μυρτάλη στα όρια της με τον Στέφανο

Γη της ελιάς: Το σχέδιο του Αλέξη για να εξοντώσει τη Μυρτάλη - Γάμος μετ' εμποδίων για την Ιουλία

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του