Γη της ελιάς: Το σχέδιο του Αλέξη για να εξοντώσει τη Μυρτάλη - Γάμος μετ' εμποδίων για την Ιουλία

Γη της ελιάς: Το σχέδιο του Αλέξη για να εξοντώσει τη Μυρτάλη - Γάμος μετ' εμποδίων για την Ιουλία

Η Αθηνά χαλά τη συμφωνία με τον Ισίδωρο και μία επιστροφή από το παρελθόν φέρνει νέες ταραχές. 

Καλή χρονιά με βάσανα στη Μάνη και στη Γη της ελιάς στο Mega. Τα συμφέρονται είναι πολλά και οι δυνατοί έρωτες και τα πάθη προκαλούν έως και συμφορές. Οι Βρεττάκοι βρίσκονται αντιμέτωποι στα δικαστήρια, ο Αλέξης βάζει στόχο την εξόντωση Στέφανου και Μυρτάλης και μία επιστροφή από το παρελθόν θα φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη.



Γάμος μετ' εμποδίων

Ξεκινάμε από την Ιουλία, τα βάσανα της οποίας σας τα έχουμε περιγράψει ήδη, αλλά δεν θα τελειώσουν εδώ. Μερικά λεπτά πριν γίνει ο γάμος της με τον Γιώργη και ενώ όλα είναι έτοιμα, ο Στάθης παίζει το τελευταίο του χαρτί και ετοιμάζεται να την....αρπάξει, όπως γινόταν σε εκείνη την παλιά διαφήμιση γνωστού ποτού, θυμάστε; 'Ομως ο Ιάκωβος θα παρέμβει και ο γάμος δεν θα γίνει μεν εκείνη την ημέρα, αλλά θα γίνει. Ο Γιώργης θα φτάσει σε σημείο μέχρι και να χειροδικήσει κατά του Στάθη, κάτι που θα βάλει την Ιουλία σε σκέψεις, αλλά θα είναι αργά. Η Μυρτάλη έχει καταλάβει ότι η θεία της έχει ακόμη αισθήματα για τον Καπερνάρο, ακόμη και μερικά λεπτά πριν φορέσει το νυφικό της με μια κρίσιμη ερώτηση που θα της κάνει, αλλά δεν θα λάβει απάντηση. Δεν είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται.


https://www.instagram.com/p/CYJRyOaoFH3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μυρτάλη ωστόσο ετοιμάζεται για την δίκη κατά του θείου της και καταφέρνει με μεγάλη προσπάθεια να πείσει την Αθηνά να μην του πουλήσει την περιουσία. Θα την έχει δίπλα της στο δικαστήριο, όπως και τον θείο Ιάκωβο. Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει πως χάνει τα πάντα και έχει να αντιμετωπίσει αφενός τον γιό του Μάνο αλλά πλέον και τον Κωνσταντίνο τον οποίο θεωρούσε πως έχει στο πλευρό του. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Μυρτάλης, είναι ο Αλέξης. Η μανία του για να της κάνει κακό κάθε μέρα μεγαλώνει. Στο στόχαστρό του θα μπεί και ο Στέφανος και μάλιστα όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, θα οργανώσει μέχρι και επίθεση εναντίον του. 'Ομως υπάρχει στη μέση ο απρόβλεπτος παράγοντας Μαργαρίτα η οποία θα σταθεί εμπόδιο, όπως και ένας ακόμη που εμφανίζεται ξαφνικά έξω από την πόρτα της. Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Αλέξη επιστρέφει και η προσοχή του γιού της είναι πια σε εκείνον. Δεν αργεί να δημιουργηθεί μια νέα συμμαχία μεταξύ τους. Ο Κύπριος ηθοποιός Σταύρος Λούρας, θα υποδυθεί τον Θεοδόση ο οποίος είναι μπλεγμένος σε ένα σωρό παρανομίες. Δεν γύρισε από την αγάπη του για τη πρώην σύζυγο και τον γιό του. Για να βρει καταφύγιο, έφτασε μέχρι την Αρεόπολη. Η Μαργαρίτα θα στραφεί για βοήθεια τόσο στην Αθηνά, όσο και στον Ιάκωβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Spoiler Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει για το γάμο της μετά την επίθεση του Γιώργη στον Στάθη

Γη της ελιάς: Ο Στάθης θέλει να χαλάσει το γάμο της Ιουλίας αλλά το κοινό στο Twitter διαφωνεί