Spoiler Σασμός: Η Καλλιόπη θυσιάζει τον Αστέρη για να γλιτώσει τον Μαθιό - Την πνίγουν οι τύψεις

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Η Καλλιόπη θυσιάζει τον Αστέρη για να γλιτώσει τον Μαθιό - Την πνίγουν οι τύψεις

Τι θα συμβεί από τη στιγμή που θα δει τον Αστέρη μαζί με την Αργυρώ. Ο Πέτρος τα ξαναβρίσκει με την Σεμίνα λίγο πριν το θάνατο του και ο Μαθιός έρχεται σε κόντρα με τον 'Αγγελο. 

Η νέα χρονιά δημιουργεί ένα τεράστιο ενδιαφέρον στην εξέλιξη, ενός από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο Σασμός στον Alpha, μπαίνει στην τελική ευθεία για τις μεγάλες ανατροπές που θα κρίνουν το μέλλον των ηρώων του. Και όλα οδηγούν στο θάνατο του Πέτρου που θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα ταράξει ακόμη και την σχέση που έχει η Καλλιόπη με τα παιδιά της, τον Μαθιό και τον Αστέρη. Ενδιάμεσα θα έχουμε μία πρόταση γάμου, μία μεγάλη αποκάλυψη και μία συνάντηση τριών ατόμων που θα φέρει μία μεγάλη σύγκρουση.


https://www.instagram.com/tv/CYgMjhOFaI9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επανένωση Πέτρου και Σεμίνας φέρνει το φονικό

Το ότι μετά την τυχαία συνάντηση της Αργυρώς και της Σεμίνας, θα ανοίξει ο δρόμος για να τα ξαναβρεί η δεύτερη με τον Πέτρο, είναι μία σημαντική εξέλιξη γιατί θα οδηγήσει στο φόνο. Γιατί μόλις συμβεί αυτό, η Θοδώρα η οποία θα ξαναδεί το ζευγάρι να κυκλοφορεί μαζί, θα πάρει την απόφαση να καταγγείλει τον Πέτρο στην αστυνομία ως τον δολοφόνο του Στεφανή. Οι έρευνες ξεκινούν από τον αστυνόμο και το ψεύτικο άλλοθι που είχαν χρησιμοποιεί τα δύο αδέλφια Βρουλάκη θα βγεί στο φώς και θα φέρει στα όρια τον Αστέρη. 'Ετσι θα ξεκινήσει η κόντρα του με τον Πέτρο. Για το λόγο που έπεισε την αδελφή του να πει ένα ψέμμα από το φόβο μήπως τους κατηγορήσουν άδικα λόγω της βεντέτας για την δολοφονία.Ο καβγάς θα καταλήξει στον θάνατο του Πέτρου από λάθος με το όπλο που θα σηκώσει εκείνος και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Σεμίνας.

semina

Τα μάτια όλων θα στραφούν στις δύο μανάδες των παιδιών. Στην απαρηγόρητη Μαρίνα και μητέρα του Πέτρου, αλλά και στην Καλλιόπη, που ζούσε με τον φόβο μήπως αναβιώσει η βεντέτα και τώρα το βλέπει να συμβαίνει. Βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ξέρει την αλήθεια, ξέρει πως ο Πέτρος ήταν αθώος, γνωρίζει πως ο Αστέρης είναι το μεγάλο θύμα επίσης στην όλη υπόθεση, αλλά για να προστατέψει τον πρωτότοκο και αγαπημένο της γιό, τον Μαθιό, δεν θα μιλήσει και θα θυσιάσει τον Αστέρη ο οποίος θα μπεί στη φυλακή. Εμφανίζει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο και η αιτία είναι αυτό που είχε προηγηθεί. Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη, θα δούμε πως πέφτει τυχαία πάνω στον Αστέρη και στην Αργυρώ και ανακαλύπτει σοκαρισμένη πως είναι ζευγάρι. Δεν θα του το συγχωρήσει. Είναι μεγάλο πλήγμα αυτό που τη βρίσκει και αυτόματα θα βάλει και τον Μαθιό (που το γνωρίζει ήδη) σε μία αντιπαλότητα με τον αδελφό του. Μη νομίζετε όμως ότι δεν θα το βρεί μπροστά της. Την πνίγουν στη συνέχεια οι τύψεις. Για αυτό το λόγο και αργότερα θα ζητήσει βοήθεια μόνο από το Θεό και θα φύγει σαν κυνηγημένη από το σπίτι της, για να πάει σε μοναστήρι. 'Ολα αυτά μέχρι να αποφυλακιστεί κάποια στιγμή ο Αστέρης.



Προς το παρόν στο σημερινό επεισόδιο, έχουμε και μια παρεξήγηση μεταξύ Μαθιού και 'Αγγελου. Τα δύο πρώτα ξαδέλφια πιάνουν μια κουβέντα για τον πατέρα του 'Αγγελου και ο τελευταίος θα ζητήσει βοήθεια, λέγοντάς του να του πεί και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα πέσει στην αντίληψή του. Ο Μαθιός παρεξηγείται και του λέει πως ότι ήξερε η μητέρα του του το είπε και φεύγει εκνευρισμένος λέγοντάς του πως θα πρέπει να σέβεται. 'Αλλα αντί άλλων και αυτός ο Μαθιός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η βουκαμβίλια του Μαθιού που έγινε viral και το κρυφό στοιχείο που βρίσκει για την Ανθούλα

Σασμός: Με εμπόδια η επανασύνδεση Μαθιού και Βασιλικής - Το μυστήριο με την Ανθούλα

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ - Ο γρίφος με τον φόνο του Βρουλάκη