Σασμός: Η βουκαμβίλια του Μαθιού που έγινε viral και το κρυφό στοιχείο που βρίσκει για την Ανθούλα

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η βουκαμβίλια του Μαθιού που έγινε viral και το κρυφό στοιχείο που βρίσκει για την Ανθούλα

Η Scooby Doo παρέα, η μυζήθρα της Καλλιόπης και το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική «τρέλαναν» το κοινό στο Twitter. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί όλοι είναι ένα βήμα κοντά στην αλήθεια για την Ανθούλα.  

Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δράματα, το κοινό και οι χρήστες του Twitter βρίσκουν πάντα μια αχτίδα γέλιου και η Καλλιόπη με το τεφτέρι της και τις παραγγελίες με τη μυζήθρα, είναι πάντα η αγαπημένη τους, από το Σασμό στον Alpha. Δεύτερο trend ωστόσο άρχισε να γίνεται η βουκαμβίλια του Μαθιού, την οποία έχει... ξεριζώσει για να αφήνει κάθε μέρα τα μπουκέτα του στο κατώφλι της Βασιλικής. Ευτυχώς που θα αποδώσει καρπούς ο ρομαντισμός του, γιατί σήμερα θα έχουμε μια μικρή επανένωση με τον έρωτα της ζωής του. Πάντως η παρέα του 'Αγγελου, του Αστέρη και της Αργυρώς που συνεχίζουν τις έρευνες για να βρούν τον έρωτα της Ανθούλας, δικαίως θύμισε την παρέα του Scooby Doo. Οι εξελίξεις σήμερα εστιάζουν στη γιαγιά Ειρήνη περισσότερο και θα σας εξηγήσουμε το λόγο. Όλγα Δαμάνη για μια ακόμη φορά σε συγκλονιστική ερμηνεία.


https://www.instagram.com/tv/CYSEEyOlPPo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρίνα βλέπει Καλλιόπη και γιαγιά Βρουλάκη μαζί

Συγχώρεση πάνω από τον τάφο της θα ζητήσει από την Ανθούλα η γιαγιά Ειρήνη, έστω και αν πια είναι πολύ αργά. Εκεί θα τη βρεί η Καλλιόπη και θα της προτείνει τον τρόπο με τον οποίο θα διατηρήσουν το μυστικό της άνομης σμίξης όπως τον χαρακτηρίζει, με τον ίδιο τρόπο που έκαναν εδώ και 30 χρόνια.



Καραδοκεί όμως η Μαρίνα που βλέπει τη συνάντηση αλλά ευτυχώς δεν ακούει όλη τη συνομιλία και ζητά εξηγήσεις. 'Οχι δεν θα της δώσει απόψε η γιαγιά. Θα της βρεί μόνη της η Μαρίνα, που το μόνο που φοβάται είναι να μη μάθει η Καλλιόπη το δεσμό Αστέρη και Αργυρώς. Στα επεισόδια ωστόσο της επόμενης εβδομάδας, θα βρεί το γράμμα της Ανθούλας και όλα τότε θα...τιναχτούν στον αέρα!



Η Καλλιόπη μιλά στον Μαθιό για την Ανθούλα

Μία φωτογραφία με την Ανθούλα έγκυο βρίσκει ο Μαθιός, αρχίζει να υποψιάζεται τα ψέμματα της μάνας του αλλά εκείνη ενώ θα του δείξει πως είναι έτοιμη να του αποκαλύψει όσα δεν ήξερε, πάλι θα τον παραμυθιάσει. Για το ποιος είναι ο πατέρας του 'Αγγελου, ούτε λόγος. Ο αδελφός του πάντως μαζί με την Αργυρώ έχουν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται, ότι το το μυστικό που κρύβουν οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες των οικογενειών τους, είναι σοβαρό και σίγουρα αφορά και τον Άγγελο.

giatros

Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο 'Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε

Μέχρι να δούμε ωστόσο τις σοβαρές εξελίξεις, ας απολαύσουμε για μία ακόμη φορά στη photo gallery που ακολουθεί, τα σπαρταριστά σχόλια από τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Το κοινό στο Twitter συγκινήθηκε με τη γιαγιά Ειρήνη - Οι νέες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη

Spoiler Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και τη Βασιλική - Ποιοι τελικά μπαίνουν στη φυλακή