MasterChef:«Το μαύρο σκόρδο ξεματιάζει καλύτερα;» Οι απίστευτες ερωτήσεις στους κριτές από το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef:«Το μαύρο σκόρδο ξεματιάζει καλύτερα;» Οι απίστευτες ερωτήσεις στους κριτές από το κοινό

Ανακοίνωσαν και νέα αλλαγή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό που ξεκινά σήμερα. Οι επικές ατάκες τους για τη σχέση μεταξύ τους αλλά και οι περίεργες ερωτήσεις από το κοινό. 

Το πρώτο τους live στο Instagram, λίγο πριν την πρεμιέρα του έκτου κύκλου του MasterChef έκαναν οι κριτές και απάντησαν σε ερωτήσεις των τηλεθεατών για τις προσωπικές τους αδυναμίες αλλά και για τις καινοτομίες που θα έχει φέτος ο διαγωνισμός μαγειρικής. Βέβαια ζήτησαν να τους κάνουν περίεργες ερωτήσεις και όχι τις συνηθισμένες και το κοινό ανταποκρίθηκε, με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη να δίνουν επικές ατάκες.


https://www.instagram.com/tv/CXb4GDDFRQh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας όσο μας επιτρέπει το συμβόλαιό μας»

Η συζήτηση έφτασε κάποια στιγμή και στην απίστευτη τηλεοπτική χημεία που έχουν μεταξύ τους εδώ και έξι χρόνια που συνεργάζονται. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποκάλυψε μάλιστα πως συναντιούνται αρκετά τακτικά και όταν δεν έχουν γυρίσματα. Φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, έδωσε ατάκα φωτιά λέγοντας πως: «Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας όσο μας επιτρέπει το συμβόλαιό μας» με τους υπόλοιπους να του θυμίζουν πως όσες φορές πηγαίνουν να φάνε σε ένα από τα εστιατόριά του, συνέχεια λείπει. Η επόμενη ερώτηση αφορούσε κατά πόσο μαγειρεύουν και στο σπίτι τους. Με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά πως: «Τελευταία φορά που μαγείρεψα ήταν στην καραντίνα. Κυρίως σούπες και σαλάτες» ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε πως προτίμησε το barbeque.



Το τρολάρισμα για τις μπαλαρίνες και τα κιλά του Θείου Λεωνίδα

Φυσικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτοσαρκάστηκε για τα κιλά που έχει πάρει τελευταία λέγοντας πως: «Είχα πάρει μια σειρά ζιβάγκο, όλα σε medium και αναγκάστηκα να τα αλλάξω και να πάρω large. Και επειδή έχω πάρει κιλά, φοράω και τις τιράντες από πάνω. Τιράντες με ζιβάγκο, είναι λίγο περίεργο». Υπήρξε και ερώτηση για τις μπαλαρίνες Νο50 που φορούσε στο τρέιλερ ο Πάνος Ιωαννίδης αλλά και για τα γάντια και το σορτσάκι του Κουτσόπουλου. Τα δύο τελευταία θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 'Αλλη μια ερώτηση αφορούσε για το αν προτιμούν να τρώνε μελομακάρονα ή κουραμπιέδες με τους τρείς τους να απαντούν ότι προτιμούν μόνο τα μελομακάρονα, ενώ έσκασαν στα γέλια με την περίεργη ερώτηση ενός χρήστη για το αν το μαύρο σκόρδο ξεματιάζει καλύτερα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην μπορεί να συγκρατηθεί, λέγοντας: «Το σκόρδο είναι πάντα για να μην ματιαζόμαστε. 'Οχι για το ξεμάτιασμα. Είτε είναι μαύρο είτε άσπρο είναι το ίδιο». Οι ερωτήσεις περι φαγητού έφτασαν μέχρι και την Ιταλική κουζίνα με το κοινό να ρωτά τον Πάνο Ιωαννίδη λόγω εξειδίκευσης, αν τρώει την πίτσα με ανανά και εκείνον να απαντά: «Δεν θα την έφτιαχνα για ένα μαγαζί ή για εμένα στο σπίτι μου, αλλά θα την έτρωγα με ευχαρίστηση».


https://www.instagram.com/p/CYjZ-nFoBiW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακοίνωση για την νέα αλλαγή στον διαγωνισμό

Οι χρήστες των social media τους ρώτησαν φυσικά για την αγαπημένη τους δοκιμασία. «'Εχουμε περάσει πολύ καλά στις ομαδικές. Τις περιμένουμε πως και πως τις ομαδικές» δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Πάνο Ιωαννίδη να λέει πως αγαπημένη του είναι το τέστ δημιουργικότητας. «Στο τέστ δημιουργικότητας όμως πρέπει να δοκιμάσουμε όλα τα πιάτα και αυτό είναι δύσκολο. Από μία κουταλιά ο καθένας επί 24 παίκτες είναι πάρα πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως εκτός από το golden pin που είναι η μεγάλη φετινή αλλαγή του διαγωνισμού και θα στέλνει έναν παίκτη που θα το κερδίσει στις οντισιόν, κατευθείαν στο σπίτι, υπάρχει μία ακόμη: «Το διαφορετικό επίσης φέτος είναι οι πάρα πολύ ωραίες δοκιμασίες που είχαμε σκεφτεί από πέρισυ. Καταρχάς έχουμε το golden pin. Θα έχουμε επίσης την κάρτα ασυλίας απλά με μερικά benefits παραπάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Masterchef: H μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό και τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών

5 παίκτες του MasterChef μιλούν στο Queen.gr για τις στιγμές που δεν ξεχάσουν από τον διαγωνισμό

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»