MasterChef: Ρεσιτάλ γέλιου από τους κριτές - Τα σαρδάμ τα δάκρυα και η παίκτρια που μπήκε στο σπίτι

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Ρεσιτάλ γέλιου από τους κριτές - Τα σαρδάμ τα δάκρυα και η παίκτρια που μπήκε στο σπίτι

Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα. 'Aγχος, ατυχίες και ταλέντα που αξίζουν να προχωρήσουν και το πρώτο golden pin σε μία παίκτρια που συγκίνησε. 

'Οσοι επέλεξαν το MasterChef ως βασική τους τηλεοπτική επιλογή τα προηγούμενα χρόνια και άνοιξαν χθες τους δέκτες τους για την πρεμιέρα, αποζημιώθηκαν καταρχάς από τους τρείς κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη που με το κέφι τους και τα γέλια τους μέχρι δακρύων κάποια στιγμή, έδωσαν μία άλλη νότα στον διαγωνισμό μαγειρικής με τα memes να πέφτουν «βροχή» στο Twitter. Οι παίκτες εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δεν μας ενθουσίασαν, αλλά το επεισόδιο είχε γρήγορο ρυθμό, αρκετές δόσεις backstage με αστεία περιστατικά και αυτή η καινοτομία κράτησε σε εγρήγορση και εμάς και το κοινό. Σε μια prime time με απίστευτο ανταγωνισμό. Το Masterchef είχε να αντιμετωπίσει τον Σασμό, τη Γη της ελιάς, το Survivor και τις 'Αγριες Μέλισσες. Τα πέντε πιο εμπορικά προγράμματα της φετινής σεζόν, σε παράλληλη πορεία. Το κλείσιμο της βραδιάς με το πρώτο golden pin που δόθηκε επάξια στη Βασιλική Δροσάτου και είναι η πρώτη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι απευθείας, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά highlights της βραδιάς.


https://www.instagram.com/tv/CYkLyBkh4Iv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ενοίκια του Κοντιζά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπήκε με φόρα και αφού με τους υπόλοιπους κριτές, ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές του διαγωνισμού (το golden pin που θα βάζει τρείς παίκτες κατευθείαν στο σπίτι, την κατάργηση των ομάδων και τα τρία «ναι» που θα δίνουν πλεονέκτημα) κάθισε στην καρέκλα του για να υποδεχθεί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τους πρώτους υποψήφιους. Και άρχισε να ρωτά ακατάπαυστα για το που μένουν, σε ποια περιοχή, σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία, με τους δύο άλλους κριτές να τον κοιτούν αρχικά με απορία και στη συνέχεια να ξεσπούν στα γέλια. Οι 20 και πλέον παρόμοιες ερωτήσεις έκαναν το κοινό να γελά μαζί τους.


https://www.instagram.com/tv/CYj97NdhF_n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα highlights της βραδιάς ήταν και ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε και υπήρξε ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας, που δυστυχώς έκλεισε την περίοδο της κρίσης. Με δάκρυα συγκίνησης ο Δημήτρης Ταιρίδης, δέχτηκε τα τρία πρώτα «ναι» της βραδιάς.



Ενδιάμεσα των οντισιόν είχαμε και ένα απίστευτο ξέσπασμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που ήταν σε τρελά κέφια και σκούπιζε αρκετές φορές τα μάτια του από τα δάκρυα λόγω της συνεχόμενης καζούρας από τους δύο άλλους κριτές προσπαθώντας να πεί την λέξη... αμφιβληστροειδής.


https://www.instagram.com/tv/CYkFJYJBW1A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνολικά 6 παίκτες προχώρησαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τον Νίκο Παπαϊωάννου να έρχεται από το Μιλάνο και να φτιάχνει ριζότο με πανσέτα και κολοκύθα και να δέχεται καλά σχόλια από τον master του είδους Πάνο Ιωαννίδη.



Η Βασιλική Δροσάτου που κέρδισε το golden pin φτιάχνοντας ένα γκουρμέ πιάτο με συκώτι και μήλα, έδειχνε αρκετά κεφάτη και λίγο πριν της το δώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς («ψαρωτικός» μέχρι τέλους) αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία που τους συγκίνησε, μετά την απώλεια του δεύτερου συζύγου της και την μάχη της να μεγαλώσει τα δύο ανήλικα παιδιά της, χωρίς ωστόσο να γίνεται μελό για τηλεοπτικούς λόγους.


https://www.instagram.com/p/CYkQ6-hKk2W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φέτος εκτός από τις άλλες αλλαγές, έχουμε και μία δεύτερη έκπληξη, καθώς πραγματοποιήθηκαν και οντισιόν στην Θεσσαλονίκη και αναμένονται στα επόμενα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef:«Το μαύρο σκόρδο ξεματιάζει καλύτερα;» Οι απίστευτες ερωτήσεις στους κριτές από το κοινό

5 παίκτες του MasterChef μιλούν στο Queen.gr για τις στιγμές που δεν ξεχάσουν από τον διαγωνισμό

Masterchef: H μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό και τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών