Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για τη μητρότητα και την απόκτηση ενός παιδιού

Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για τη μητρότητα και την απόκτηση ενός παιδιού

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε επιτέλους πρεμιέρα με το Cavewoman και μίλησε για όλα.

H Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε έκανε επιτέλους πρεμιέρα με τον μονόλογο Cavewoman μετά από πολλές αναβολές. Μιλώντας τόσο στο Happy Day και στο Mega Καλημέρα, η δημοσιογράφος και ηθοποιός εξήγησε πως πέρασε κορονοϊό δύο φορές.

H πρεμιέρα της Ζαρίφη στο θέατρο

«Ξεκινήσαμε επιτέλους, μετά από πολλές αναβολές. Πέρασα κορονοϊό δύο φορές, πρώτα τη Δέλτα και τώρα μάλλον την Όμικρον, χρειάστηκε να κάνω κι εγώ μια επέμβαση, είχαμε κορόνα μπόλικη, κολλήσαμε», τόνισε η Ζαρίφη και μίλησε και για τις σχέσεις της:



«Έχω κάνει όλη τη διαδρομή της cave, είχα έναν άντρα, συγκατοικούσαμε, ήταν σαν γάμος, να πρέπει να είσαι τέλεια νοικοκυρά, ερωμένη, μάν, να φροντίσεις να χάσεις κιλά, είναι δύσκολο το επάγγελμα γυναίκα. Το κομμάτι των κιλών δεν με μπλόκαρε εμένα ποτέ, ούτε στη δουλειά, ούτε στις σχέσεις, τι αφήνεις να σε μπλοκάρει είναι», είπε η Ζαρίφη.

Η συνεργασία με την Ελένη

Η Ζαρίφη μίλησε και για μα ενδεχόμενη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας:
«Με χαρά θα συνεργαζόμουν με την Ελένη, δεν νιώθω ότι πάω καλεσμένη στην Ελένη, είναι φυσικός χώρος πια, ας πάει καλά το θέατρο και βλέπουμε», ξεκαθάρισε η Ζαρίφη.

rammos zarifi

Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος είναι σε σχέση; Η δημοσιογράφος απαντά δημόσια

Η μητρότητα και το ενδεχόμενο υιοθεσίας

Μιλώντας για την απόκτηση ενός παιδιού, η Ζαρίφη εξήγησε:

«Αν δεν καταφέρει να γίνει κάποιος γονιός, είτε από συγκυρία, είτε γιατί έτσι το αποφάσισε το σύμπαν, δεν τελειώνει τίποτα παιδιά, υπάρχουν μητέρες της κοιλιάς αλλά και της αγκαλιάς. Αν μια γυναίκα το έχει ανάγκη, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο θαύμα να έχει ένα παιδάκι που δεν ευτύχησε να έχει γονείς, να είσαι εσύ η μαμά του, το έχω σκεφτεί άπειρες φορές και είμαι πολύ κοντά σε αυτό, θα το ήθελα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη για το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού.



Όσο για τα αποθεωτικά σχόλια που δέχτηκε από τον ράπερ Mende Fuerte, η Ζαρίφη απάντησε χαρακτηριστικά:

«Το γούστο είναι εντελώς προσωπικό, έχουμε αρχίσει στην Ελλάδα να ταιριάζουμε το ωραίο με το αδύνατο και το γυμνασμένο, αν ήταν όλες οι αδύνατες όμορφες, θα είχαμε λύσει το πρόβλημα, θα χάναμε κιλά», είπε η Κατερίνα και μίλησε και για τις σχέσεις της τονίζοντας:
«Είμαι διαθέσιμη, δεν είμαι σε σχέση με τον Αναστάση Ράμμο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρυφερή φωτογραφία της Ζαρίφη με τον Ράμμο πρόδωσε τη σχέση τους (photos)

Κατερίνα Ζαρίφη: Τη ρώτησαν αν της λείπει ο πρώην της και έδωσε την πιο απρόσμενη απάντηση