Αυτές είναι οι απώλειες των stars που αναζητήσαμε περισσότερο μέσα στο 2020

Αυτές είναι οι απώλειες των stars που αναζητήσαμε περισσότερο μέσα στο 2020

Και αρκετές μας στεναχώρησαν ιδιαίτερα

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε, αυτό είναι πως το 2020 υπήρξε μια αρκετά δύσκολη χρονιά σε πολλούς τομείς. Ξεκινώντας από τον βασικότερο τομέα, αυτόν της υγείας με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία επηρέασε και άλλαξε άρδην τη ζωή μας, είδαμε αλλαγές και δύσκολες στιγμές τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος λίγες ημέρες προτού αποχαιρετίσουμε τη χρονιά που φεύγει κάνουμε την ανασκόπηση στα χαρούμενα και δυσάρεστα γεγονότα.

Και τα δυσάρεστα φέτος ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά αφού υπήρξαν θάνατοι που μας συγκλόνισαν όσο κανένας άλλος. Ο πρώτος που συνέβη στο 2020 και που μας σόκαρε δεν ήταν άλλος από αυτόν του Kobe Bryant με την 13χρονη κόρη του Gianna, που πέθαναν σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο θάνατος του διάσημου NBAερ και της κόρης του τάραξε ολόκληρο τον πλανήτη και ακόμη και σήμερα αρνούμαστε να πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί.

Ο θάνατος του Kobe ήταν και αυτή η απώλεια που οι χρήστες του Google αναζήτησαν παγκοσμίως, δίνοντας του την άβολη πρώτη θέση στην κατάταξη. Τη δεύτερη θέση σε αυτή τη στενάχωρη λίστα, έχει η Naya Rivera, που τον Ιούλιο που μας πέρασε πνίγηκε στη λίμνη Piru, έπειτα από βόλτα με βάρκα με τον μικρό της γιο. Οκτώ ημέρες αγνοούνταν η γνωστή ηθοποιός, η οποία έπειτα από έντονες και ασταμάτητες έρευνες ειδικών και της αστυνομικής αρχής της κομητείας Ventura, βρέθηκε στον πάτο της λίμνης.

Την τρίτη θέση στην πιο άβολη λίστα της σεζόν αυτής για την απώλεια που αναζητήσαμε περισσότερο έχει ο Chadwick Boseman, ο οποίος απεβίωσε στις 28 Αυγούστου, όντας πια στο τελευταίο στάδιο καρκίνου του παχέος εντέρου. Ο θάνατος του 43χρονου ηθοποιού σόκαρε το Hollywood με όλους τους συμπρωταγωνιστές του από τη Marvel να τον αποχαιρετούν με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Τη δεκάδα της λίστας ολοκληρώνουν οι: Sushant Singh Rajput, George Floyd, Haruma Miura, Caroline Flack, Diego Maradona, Sean Connery και Eddie Van Halen.