Η Τσολάκη στηρίζει την Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το Survivor

Η Τσολάκη στηρίζει την Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το Survivor

Οι αποκαλύψεις που έκανε η Ελένη Τσολάκη στην Ελένη Μενεγάκη για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το Survivor.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη για όλα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον έναν χρόνο απουσίας της από την τηλεόραση τονίζοντας:

«Με βοήθησε πολύ ο ένας χρόνος απουσίας. Όταν ήρθε η στιγμή να μείνω εκτός ή να κάνω κάτι, μετά από τρία χρόνια δύσκολα επαγγελματικά και δεν ήξερα πού πηγαίνω. Όταν μάλιστα βιοπορίζομαι από τη δουλειά μου. Δεν φοβήθηκα να μείνω εκτός. Δεν αισθανόμουν πως είχα κάποια θέση», εξήγησε η Ελένη Τσολάκη στην Ελένη Μενεγάκη και τόνισε:

«Δεν έχω κόμπλεξ. Δεν είχα ποτέ τη ματαιοδοξία να είμαι μόνο κεντρική παρουσιάστρια σε κάτι. Αν έμενα χωρίς δουλειά, πάλι θα πήγαινα σε μια παρέα αρκεί να περνάω καλά και κάνω ένα βηματάκι πιο πάνω για τον εαυτό μου. Μακάρι να έχω την ευκαιρία να συναντώ και συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω», είπε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CYog8P5DZUJ

Πλήρης στήριξη στην Σταματίνα

Σε ερώτηση της Ελένης για το ποια πρωινή εκπομπή παρακολουθεί, η Τσολάκη εξήγησε χαρακτηριστικά πως τα πρωινά της ξεκινούν παρακολουθώντας μόνο το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την πρώην συνεργάτιδά της και φίλη της.



Οι αποκαλύψεις για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Mιλώντας για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την απόφασή του να αφήσει το Open Weekend που παρουσίαζαν μαζί για να πάει στο Survivor, η Τσολάκη αποκάλυψε πως ο συμπαρουσιαστής της, της μίλησε από την πρώτη μέρα για τις συζητήσεις του αυτές.



«Από τότε που ο Λάμπρος πήγε στο Survivor, βλέπω τον Λάμπρο. Το ήξερα από την αρχή και ήμουν υπέρ. Εκτίμησα το γεγονός πως μου το είπε από τη στιγμή που του έγινε η πρόταση. Τον Λάμπρο εκτός από συνεργάτη τον θεωρώ και φίλο μου, δουλέψαμε μαζί και αναπτύξαμε μια στενή σχέση. Όταν μου το είπε σκέφτηκα ότι κι εγώ θα ήθελα ο συνεργάτης μου να μου πει, κάν’ το είναι μια ξεχωριστή εμπειρία αλλά όταν γυρίσεις θα είσαι εδώ. Κι εκείνος το ήθελε πολύ και εξελίσσονταν τα ραντεβού και πήγαινε προς τα εκεί τα πράγματα ήμουν μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη και συμπλήρωσε:



«Ο Λάμπρος επειδή είναι ένας άνθρωπος που ό,τι βάζει στο μυαλό του θέλει να το καταφέρει και είναι μεθοδικός, δίκαιος και ψύχραιμος, μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις γνώμες του κόσμου», εξήγησε η Τσολάκη υπερασπιζόμενη τον συνεργάτη της.



«Ο Λάμπρος έφυγε όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε τα εορταστικά και πίστευα σε αυτές τις δύο εβδομάδες θα είχε επιστρέψει. Πίστευα δεν θα αντέξει με το που αρχίσει να πεινάει. Βλέπω τις επιδόσεις στα αθλήματα, το παρεάκι του, πιστεύω θα κάτσει κανά δίμηνο ακόμα», είπε η Ελένη Τσολάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο