Ο Πάνος Μουζουράκης διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με το σχεδόν φιλί στην Τζίνα Βαρελά

Ο Πάνος Μουζουράκης διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με το σχεδόν φιλί στην Τζίνα Βαρελά

Όχι μόνο δεν χώρισε αλλά στο νέο του βίντεοκλιπ ο Πάνος Μουζουράκης έδειχνε πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του.

Όχι μόνο δεν χώρισε αλλά στο νέο του βίντεοκλιπ ο Πάνος Μουζουράκης έδειχνε πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του.

Τέλος στις φήμες έβαλε μια και καλή ο Πάνος Μουζουράκης μιας και φαίνεται πως παραμένει και ερωτευμένος και καθόλου χωρισμένος.

«Έπαθα αγάπη», τραγουδά όλο νόημα ο Μουζουράκης.

Ο Πάνος, έκανε για μια ακόμα φορά πρωταγωνίστρια του νέου του βίντεοκλιπ την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λος Άντζελες το 2018 και παραμένει μαζί, παρά την απόσταση που κατά καιρούς πρέπει να υπερνικήσει.



«Ένα άκρως μεταδοτικό, ένα προς ένα, από στόμα σε στόμα και από σώμα σε σώμα συναίσθημα που θέλουμε να πάθετε όλοι σας και λέγεται ΑΓΑΠΗ», έγραψε ο κριτής του Voice στο Instagram για το νέο του τραγούδι με τίτλο Έπαθα Αγάπη στο οποίο πρωταγωνιστεί και η αγαπημένη του.

mouzourakis 3

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν κρύβει πια τη νέα του σχέση (video)


https://www.instagram.com/p/CYmYnAMFNgR

Την πλάτη της Τζίνας, την είχαμε δει και στο προηγούμενο βίντεοκλιπ του Πάνου, με τίτλο «Μπερδεμένος».



Οι φήμες περί χωρισμού:

Τους τελευταίους μήνες και για χάρη των γυρισμάτων του Voice, o Πάνος Μουζουράκης παρέμεινε στην Ελλάδα και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι φήμες περί χωρισμού. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε σπεύσει να εξηγήσει πως κανένας χωρισμός δεν υφίσταται στην εφημερίδα Real Life τονίζοντας:

«Με την Τζίνα δεν έχουμε χωρίσει και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω στην Αμερική», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Τζίνα Βαρελά είχε έρθει στην Ελλάδα στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά κατόπιν η πανδημία δεν ευνόησε άλλο ταξίδι, οπότε ήταν η σειρά του Πάνου να ταξιδέψει.

Το ζευγάρι στο νέο βίντεο έρχεται πολύ κοντά ενώ οι δυο ηθοποιοί είχαν κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

varela5

Who is Τζίνα Βαρελά

Η Τζίνα Βαρελά (Gina Varela), είναι ομογενής από τη Νέα Ζηλανδία, ηθοποιός στο επάγγελμα που γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Πάνος και Τζίνα έχουν φτιάξει μάλιστα μαζί μια ταινία μικρού μήκους που έχει βραβευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Voice:Ο Φίλιππος Μαχαίρας εμφανίστηκε στη σκηνή και το Twitter τον ανέδειξε ήδη νικητή

Τhe Voice: Η αντικατάσταση της Λάουρα Νάργες από το backstage και το παρελθόν με τις κόντρες

The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς τραγούδησε αλλά η Βάνια και ο Αργυρός έγιναν viral στο Twitter (photos)