Γη της ελιάς: Έξαλλο το twitter με τον Στάθη που δεν αφήνει την Ιουλία να παντρευτεί!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Έξαλλο το twitter με τον Στάθη που δεν αφήνει την Ιουλία να παντρευτεί!

Οι τηλεθεατές είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες από την εμφάνιση της Ιουλίας ως νύφη και ο Στάθης έχει κάνει πυρ και μανία το κοινό με την επιμονή του να διαλύσει τον γάμο!

Απογοητευμένο φάνηκε να είναι το κοινό στο Twitter με τη νυφική εμφάνιση της Ιουλίας στη Γη της ελιάς, αφού περίμενε κάτι πιο... grande από την αριστοκρατική κυρία Βρεττάκου για τη σπουδαία ημέρα του γάμου της. Από τα μαλλιά μέχρι το σχεδόν άβαφο πρόσωπό της, οι τηλεθεατές δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο και τα tweets «έπεσαν βροχή»!


https://www.instagram.com/tv/CYtGLrgIFw0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν έμεινε, βέβαια, ασχολίαστη και η στάση του Στάθη, ο οποίος προσπαθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να της χαλάσει τη χαρά αλλά και τον γάμο. Ο Στάθης έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλά... νεύρα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο «χειροκροτά» τον Ιάκωβο για τη στάση του και για το γεγονός ότι στο επόμενο επεισόδιο βάζει τον Στάθη στη θέση του.

gi tis elias 1

Γη της ελιάς: Ιουλία και Γιώργης ευτυχισμένοι στο Παρίσι αλλά... όχι για πολύ

Ιάκωβε, είσαι ο αδελφός που όλες θα θέλαμε να έχουμε!

Και πάνω που η Ιουλία πάει να «λυγίσει» από το τηλεφώνημα του Στάθη, στο επεισόδιο της Κυριακής (16/1/21) ο Ιάκωβος επεμβαίνει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα. Το κοινό, βέβαια, επικροτεί την αντίδραση του Ιάκωβου, ο οποίος λειτουργεί πάντα προστατευτικά απέναντι στη μικρότερη αδελφή του, και είναι έξαλλο με τον Στάθη για ακόμη μία φορά!


https://www.instagram.com/tv/CYkh1iSqMIX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γάμος γίνεται, λοιπόν, και ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε οριστικά την Ιουλία. Ωστόσο, οι προσπάθειές του για να την κάνει να γυρίσει σε αυτόν δε σταματούν εκεί, παρά τις απειλές του Ιάκωβου και παρά το γεγονός ότι η Ιουλία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με άλλον άντρα.

Η Αρετή τα βάζει με τον Στέφανο

Ο Στέφανος παράκουσε τις... εντολές της μητέρας του, της Αρετής, και πείστηκε από τη Μυρτάλη να τη συνοδεύσει στον γάμο του Γιώργη και της Ιουλίας.



Έλα, όμως, που η Αρεόπολη είναι μικρή και η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία του Στέφανου στον γάμο. Μάνα και γιος μαλώνουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ενοχλείται από την υπερβολική αδυναμία του Στέφανου στη μητέρα του και η μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους δεν αργεί να έρθει.

Το Twitter πήρε φωτιά με τα σχόλια για το νυφικό της Ιουλίας και οι αποδείξεις βρίσκονται στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή