Η Kylie Jenner σπάει όλα τα ρεκόρ! Η νέα της πρωτιά έρχεται μέσω Instagram

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kylie Jenner σπάει όλα τα ρεκόρ! Η νέα της πρωτιά έρχεται μέσω Instagram

H 24χρονη είναι και επίσημα η βασίλισσα του Instagram, αφήνοντας πίσω της πολλούς celebrities.

Η Kylie Jenner έκανε πάλι το «θαύμα» της αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 300 εκατομμύρια ακολούθους και αναδείχθηκε η γυναίκα με τους περισσότερους followers. Η 24χρονη άφησε πίσω της αρκετούς celebrities ανάμεσά τους η Ariana Grande και η Selena Gomez. O επίσημος λογαριασμός του Instagram παραμένει ωστόσο ο πιο δημοφιλής λογαριασμός αφού μετρά 460 εκατομμύρια ακολούθους.

kylie jenner egkyos

Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram

Η Kylie Jenner είναι η βασίλισσα του Instagram

Μέχρι πρότινος η πιο δημοφιλής γυναίκα στο Instagram ήταν η Ariana Grande η οποία κατέκτησε την πρωτιά τον Φεβρουάριο του 2019, φτάνοντας τους 146,5 εκατ. ακολούθους και «εκτοπίζοντας» την Selena Gomez. Η Κylie Jenner έχει καταφέρει σε ηλικία μόλις 24 χρονών να διαθέτει αρκετούς τίτλους στο ενεργητικό της: επιχειρηματίας, influencer και ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «Kylie Cosmetics».

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians, κατάφερε να στεφθεί «βασίλισσα» του Instagram παρά το γεγονός ότι τα post της αυτή την περίοδο είναι ελάχιστα αφού σύντομα θα φέρει στον κόσμο τo δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott. Ο rapper είχε εμπλακεί στην τραγωδία του φεστιβάλ Astroworld στις 5 Νοεμβρίου, όπου 10 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν επί σκηνής. Αυτός φημολογείται πως ήταν ένας από τους λόγους για το σύντομο διάλειμμα της Κylie από τα social media, που τόσο αγαπάει.

Περήφανη μαμά η Kris Jenner

https://www.instagram.com/p/CYsFI5ZPpUv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η momager, Kris Jenner έκανε ένα post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ανακοινώνοντας πως η Kylie έσπασε κάθε ρεκόρ και είναι πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους στην εφαρμογή.

«Είμαι τόσο περήφανη για το κορίτσι μου @KylieJenner!! Είσαι όμορφη μέσα και έξω και έχεις την πιο εκπληκτική καρδιά! Συνεχίστε να προσεγγίζετε τα αστέρια και να μας εμπνέετε με ό,τι κάνετε!! Σε αγαπώ άγγελέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή της Kylie στο Instagram λίγο πριν γεννήσει

kylie5

Mετά το σύντομο break που έκανε από τα social media η Kylie δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου την βλέπουμε λίγο πριν γεννήσει και έγραψε:

«Καθώς πλησιάζει το 2022, σκέφτομαι αυτό το περασμένο έτος και τις ευλογίες που έφερε, αλλά και τις πολλές στενοχώριες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χρονιά και όλες τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στη ζωή μου. Προσεύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με πολλή αγάπη για όλους σας και ελπίζω όλοι να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς».



Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kylie Jenner δε γέννησε ακόμη - Διαψεύδει τις φήμες ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα (photos)

Η Kylie Jenner έζησε έναν εφιάλτη- Stalker προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι της