Η Kylie Jenner έζησε έναν εφιάλτη- Stalker προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι της

Η Kylie Jenner έζησε έναν εφιάλτη- Stalker προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι της

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν έξω από το πολυτελές σπίτι της Kylie Jenner στο Beverly Hills.

Δύσκολες στιγμές πέρασε η εγκυμονούσα Kylie Jenner αφού ενημερώθηκε ότι νεαρός άνδρας προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της. Η 24χρονη θα φέρει πολύ σύντομα στον κόσμο το δεύτερο παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ Travis Scott και όπως ήταν αναμενόμενο ταράχθηκε αρκετά με το συμβάν.

Η εισβολή στο σπίτι της Kylie Jenner- Τι συνέβη

https://www.instagram.com/p/CNx8OasMu-o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jrue Mesgan συνελήφθη από τον Σερίφη του Λος Άντζελες έξω από το σπίτι της Kylie Jenner. O Mesgan, ο οποίος έχει ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να μπει στο σπίτι της Kylie, παραμόνευε για αρκετές ώρες στην πύλη και πάλευε να μπει μέσα στο σπίτι.

Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον φύλακα του πολυτελές σπιτιού αξίας 36,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα η αστυνομία. Στη συνέχεια ο νεαρός συνελήφθη για πλημμέλημα παραβίαση δικαστικής εντολής βάσει προηγούμενης απαγόρευσης και κρατείται στο τμήμα με 20.000 δολάρια εγγύηση. O επίμονος θαυμαστής έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να έρθει σε επαφή με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Kylie Cosmetics τους τελευταίους μήνες.

Η Kendall Jenner έχει ζήσει παρόμοιο συμβάν

Η μεγαλύτερη αδερφή της Kylie, Kendall είχε παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν με θαυμαστές που είχαν γίνει «η σκιά της». Τον περασμένο Μάρτιο άγνωστος άνδρας φέρεται να απέκτησε πρόσβαση σε μια πισίνα στο σπίτι της στο Beverly Hills, όπου κολύμπησε γυμνός με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αργότερα από την ασφάλεια του μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

jenner skot1

Kylie Jenner-Travis Scott: Ξανά μαζί σαν ευτυχισμένη οικογένεια (video)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kylie Jenner περιμένει δίδυμα; Η δήλωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της που θα συζητηθεί

Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram