«Όταν δούλευα πολύ τον έβλεπα μόνο στο αυτοκίνητο»- Το ευχαριστώ της Maria Menounos στο σύζυγό της

«Όταν δούλευα πολύ τον έβλεπα μόνο στο αυτοκίνητο»- Το ευχαριστώ της Maria Menounos στο σύζυγό της

Τέσσερα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν στις 31 Δεκεμβρίου 2021 η Maria Menounos με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro. Η παρουσιάστρια είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 31 Δεκεμβρίου 2017 στην Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος με τον άντρα της ζωής της, αυτήν τη φορά στον Άκοβο Αρκαδίας, γενέτειρα της νύφης.

Το ζευγάρι είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι της θείας της στη Βοστόνη, σε ένα πασχαλινό τραπέζι, καθώς ο Kevin ήταν φίλος του ξαδέλφου της. «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα πως είναι “ο ένας”. Στην πρώτη μας συζήτηση μου είχε πει ότι μάθαινε να κάνει θεραπευτικό μασάζ για να βοηθήσει τον μπαμπά του που είχε καρκίνο, κάτι που με άγγιξε και με συγκίνησε πολύ. Είχα πει μέσα μου «Εσένα θα σε κάνω να με ερωτευτείς». Έτσι κι έγινε», έχει δηλώσει για τον εκλεκτό της καρδιάς της η Maria Menounos.

https://www.instagram.com/p/CWGmUvBvwRT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
mariamenounos empowerment n59

H Maria Menounos: «'Εκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω παιδιά»

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Maria Menounos στον σύζυγό της

https://www.instagram.com/p/CYtvtM1FmtR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H παρουσιάστρια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro γράφοντας: «Αυτός ο άνθρωπος με πηγαίνει στη δουλειά εδώ και χρόνια! Ο Θεός να τον ευλογεί. Όποτε είμαι κουρασμένη, ή δεν νιώθω καλά, ή απλά θέλω να περάσω λίγο χρόνο μαζί του, παίρνει το φορητό υπολογιστή του και δουλεύει από το αυτοκίνητο. Όταν δούλευα 18+ ώρες την ημέρα, ήταν το μέρος όπου τον έβλεπα. Το κάνει μέχρι και σήμερα ακόμη κι αν είναι 2 ώρες την ημέρα! Τι κάνει ο σύντροφός σας για εσάς; Μοιραστείτε το παρακάτω #partnerappreciationday».

Η Maria και ο Κevin έχουν περάσει πολλά μαζί και παραμένουν αχώριστοι. Η σχέση τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο κάθε χρόνο και αποτελούν αναμφίβολα #couplegoals.

Ο γάμος τους στην Ελλάδα

Στην γενέτειρα της νύφης έγινε ο θρησκευτικός γάμος με την Maria να φτάνει με άμαξα συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μενούνο. Το νυφικό ήταν δημιουργία της Celia Kritharioti, με την παρουσιάστρια να λάμπει από ευτυχία μέσα στο off the shoulder νυφικό της. Κουμπάροι στο γάμο της ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο επί χρόνια φίλος-συνεργάτης της, Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.



Πηγή κεντρικής: @mariamenounos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επέτειος γάμου για τη Maria Menounos! Το post, οι ευχές και το χιουμοριστικό σχόλιο

Η συγκινητική ιστορία της Maria Menounos με τη μαμά της: «Είναι εδώ μαζί μου και με αγκαλιάζει»