Ταξίδι αστραπή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Τα γλυκά, ο καφές και οι αγορές στο Λονδίνο (photos)

Ταξίδι αστραπή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Τα γλυκά, ο καφές και οι αγορές στο Λονδίνο (photos)

Στην Αγγλία βρίσκεται  η παρουσιάστρια η οποία όπως βλέπουμε στα stories της στο Instagram, απολαμβάνει τη διαμονή της δίνοντας στον εαυτό της την ευκαιρία να χαρεί τις ... μικρές απολαύσεις της ζωής (ψώνια, γλυκά, καφέδες, βόλτες, ό,τι αγαπά μια γυναίκα δηλαδή...).

Μετά το ταξίδι στις Γαλλικές Άλπεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε να πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο. Η παρουσιάστρια του Stule Me Up μετά από τα χιονισμένα τοπία και μεταξύ ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της εκπομπής μόδας που παρουσιάζει, βρέθηκε στην Αγγλική πρωτεύουσα για ...βόλτες και αναψυχή.

Μπορεί να μην πόζαρε αυτή τη φορά τυλιγμένη με το πάπλωμα στα χιόνια της Courchevel, ούτε με τις αγαπημένες κόκκινες μπότες της στην Αράχωβα, όμως η Ηλιάνα φαίνεται πως απολαμβάνει τις βόλτες, το καλό φαγητό και τις αγορές στο Λονδίνο, κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα τα stories που ανεβάζει.

ilianapapageorgiou xionia

Σωτηροπούλου, Οικονομάκου, Ηλιάκη σε χειμερινές διακοπές- Οι photos θα σε ταξιδέψουν (photos)

Ταξίδι αναψυχής με γλυκά και καφέ...

Το διάσημο μοντέλο ξέρει να απολαμβάνει τα ταξίδια της. Η εμπειρία της στον χώρο του modeling έχει κάνει «συνήθεια» τα ταξίδια αστραπή σε όλο τον κόσμο, και μια στάση στο πολύβουο αλλά τόσο συναρπαστικό Λονδίνο είναι πάντα η καλύτερη λύση.

iliana2
iliana3

Μετά από τα ψώνια και τον καφέ στο χέρι, έρχεται πάντα η σωστή ώρα για ένα γλυκό...και λίγη ξεκούραση.

iliana4
iliana5

Η Ηλιάνα τυλιγμένη μόνο με το πάπλωμά της!

Πριν από μερικές ημέρες το μοντέλο ταξίδεψε στις χιονισμένες Γαλλικές Άλπεις με τις αδελφές Fais (Lucy και Μαρίνα), με τις οποίες την συνδέει πολυετή φιλία. Η Courchevel είναι άλλωστε σημείο συνάντησης της ελίτ, των γαλαζοαίματων (ανάμεσά τους η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William). Η Ηλιάνα, απόλαυσε το χιόνι, την καλή παρέα και το σκι, ποζάροντας όχι μόνο με τις φίλες της αλλά και τυλιγμένη... με το πάπλωμά της. Όπως ήταν φυσικό αυτή η φωτογραφία έγινε viral και απέσπασε πολλά σχόλια...


https://www.instagram.com/p/CYdtPihMw8l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επόμενη στάση... Αράχωβα

Μπορεί οι διακοπές των Χριστουγέννων να έχουν τελειώσει όμως απ' ό,τι φαίνεται η Ηλιάνα λατρεύει να ξεκλέβει χρόνο ακόμη και για μονοήμερα ταξίδια. Την Κυριακή 9/1 βρέθηκε στην Αράχοβα και απόλαυσε το χιόνι, φορώντας την άνετη ολόσωμη φόρμα της και τις κατακόκκινες αδιάβροχες μπότες της.


https://www.instagram.com/p/CYg9YCNs888/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι έκανες Ηλιάνα στο Λονδίνο; Και ποιός θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός σου;

Αν ο στόχος της παρουσιάστριας για το 2022 είναι «περισσότερα ταξίδια», μέχρι στιγμής σίγουρα το έχει πετύχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Τα matching sets θα είναι super hot το 2022- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου