Survivor: Δύο αποχωρήσεις και δύο νέοι παίκτες - H Eυριδίκη έκανε θραύση και το Twitter την αποθέωσε

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Δύο αποχωρήσεις και δύο νέοι παίκτες - H Eυριδίκη έκανε θραύση και το Twitter την αποθέωσε

Κωνσταντίνος Πεταλωτής και Άρης Σοϊλέδης έτοιμοι για να παρουσιαστούν στον στίβο του Survivor. 

Συστατικά θρίλερ είχε το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor που δοκίμασε λόγω δυσκολίας, τις αντοχές και τις στρατηγικές των παικτών στον Άγιο Δομήνικο. Το κοινό στο Twitter απόρησε με τις νίκες που έφερε ο Βαλάντης, η Ευριδίκη αναδείχθηκε στην πιο εύστοχη και στην πιο πολύτιμη παίκτρια και συνέβαλε στην νίκη των Διασήμων με 10-9, αλλά ο γνωστός μας Στρακαστρούκας, δηλαδή ο Γιώργος Κατσαούνης από τους Μαχητές, αναδείχθηκε τελικά στον πιο πονηρό με τη στρατηγική του παίκτη, έστω και αν δάκρυσε, επειδή όπως υποστηρίζει, τον πολεμούν. Δύο παίκτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν λόγω προβλημάτων υγείας και δύο επίσης βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομήνικο και κάνουν δυναμική είσοδο στο σημερινό επεισόδιο.


https://www.instagram.com/tv/CYxFGL6JyOh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι αργά για δάκρυα Γιώργο

Στα απόνερα των περασμένων επεισοδίων κινήθηκε ο Θεσσαλός Γιώργος Κατσαούνης. Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για όσα είπε στο συμβούλιο ότι η ομάδα του έκανε στημένο παιχνίδι για να αποχωρήσει η Παρασκευή Σταματοπούλου (η οποία και το επιθυμούσε) δάκρυσε μπροστά στην κάμερα λέγοντας πως: «Πολύ άδικο να είναι 11 εναντίον μου ενώ αυτοί φταίνε». Στην αποτυχημένη του πάντως προσπάθεια να φανεί συμπαθής άρχισε να τα βάζει με τον Μαρτίκα λέγοντας πως...τάζει δουλειές στους παίκτες όταν βγούν έξω στα φαρμακεία του και μάλιστα αποκάλυψε σε συνομιλία του με την Σοφιάνα πως ο φαρμακοποιός θέλει να εξοντώσει τα κορίτσια από την ομάδα.Το να τάζει δουλειές ωστόσο, μας θύμισε κάτι αντίστοιχο για το οποίο είχε κατηγορηθεί πέρισυ και ο Τριαντάφυλλος, ότι θα βοηθούσε δηλαδή τους συμπαίκτες του οικονομικά. Ο Γιώργος φάνηκε πως δεν ξεχνά την επίθεση που του έκανε ο Μαρτίκας στο συμβούλιο και ανταπέδωσε...πονηρά.



Ο Κατσαούνης πάντως στον αγωνιστικό στίβο δεν τα πήγε καθόλου καλά και ο παίκτης αναμένεται να ζήσει την έκπληξη της ζωής του, όταν όπως έλεγαν οι πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, στο παιχνίδι μπεί ο δημοσιογράφος και εκδότης Κωνσταντίνος Πεταλωτής, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι όπως δήλωσε είχε σχέση με την Μυριέλλα Κουρεντή. Το σκηνικό φυσικά και θα θυμίσει την περσινή είσοδο του Σάκη Κατσούλη και την έκπληξη που ένιωσε η Μαριαλένα που τότε ήταν η πρώην σύντροφός του. Μόνο που τότε η Μαριαλένα δεν είχε αντίστοιχο φλερτ με κάποιον άλλο παίκτη. Η ζήλια του θεσσαλού θα χτυπήσει κόκκινο! Ωστόσο σήμερα (Κυριακή 16/1) φίλος του δημοσιογράφου, δήλωσε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, πως το ταξίδι του στον Άγιο Δομήνικο, είναι ταξίδι αναψυχής, προγραμματισμένο μάλιστα εδώ και καιρό.


https://www.instagram.com/p/Bm_p8-fB83f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φεύγουν για λόγους υγείας

Ο τραυματισμός από το προηγούμενο παιχνίδι του Θανάση Μπέλλου δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί και σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληφορίες είναι ένας από τους παίκτες που ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο επιστροφής για την Αθήνα, λόγω προβλημάτων υγείας, μετά και από δική του επιθυμία, όπως δήλωσε στο τέλος του παιχνιδιού. Η...αγνοούμενη Κρυσταλλία Koυτσιμάνη, που εδώ και μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της επίσης θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομήνικο, αλλά το παράξενο είναι πως ούτε ο Γιώργος Λιανός, αλλά ούτε και ο ΣΚΑΙ, μας έχουν ενημερώσει για το τι απέγινε μετά την νοσηλεία της. Μάλιστα τα σχόλια είναι αρκετά επικριτικά από τους τηλεθεατές, που έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για ποιό λόγο δεν έχει εξηγηθεί η τόσο μεγάλη απουσία της. Υπάρχει και μία τελευταία πληροφορία πως και ο Σταμάτης Καλαφατάς θέλει να αποχωρήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι πιθανό, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την Καραϊβική.



Έτοιμος για να παρουσιαστεί στο συμβούλιο της Κυριακής είναι ο ποδοσφαριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει αναχωρήσει από το πρωί της Δευτέρας για τον Άγιο Δομήνικο. Δεν ξέρουμε ωστόσο σε ποια ομάδα θα ενταχθεί. Γιατί με όλες αυτές τις αποχωρήσεις και την αποδυνάμωση των Μαχητών, το να ενισχυθεί η ομάδα των Διασήμων με τον ποδοσφαιριστή, φαντάζει εξαρχής άδικο. Εκτός αν έχουμε Μαχητή μπαλαντέρ ο οποίος επίσης θα ενισχύσει την ομάδα.


https://www.instagram.com/p/CR6PKothZG6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως από τους φημολογούμενους νέους παίκτες που θα μπούν στο Survivor, ούτε η Κάτια Ταραμπάνκο, ούτε ο Στέλιος Λεγάκης, αλλά ούτε και το μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, έχουν αναχωρήσει για να μπούν στο reality επιβίωσης. Ο τελευταίος μάλιστα που τυγχάνει και σύντροφος της παίκτριας Πελαγίας Καζουλέα, χθές το απόγευμα, έκανε την συνηθισμένη του προπόνηση στο γυμναστήριο. Εκτός αν προετοιμάζεται, όπως αντίστοιχα έκανε την περασμένη Κυριακή, ο Άρης Σοϊλέδης.

kavakakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor; Όλο το παρασκήνιο

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αγνοείται στο Twitter: Άσχημα νέα για την επιστροφή της στο Survivor