Χαμός με τον Zayn Malik - Απατούσε την Gigi Hadid και η πέτρα του σκανδάλου μίλησε!

Χαμός με τον Zayn Malik - Απατούσε την Gigi Hadid και η πέτρα του σκανδάλου μίλησε!

Λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο με τη Yolanda Hadid, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη φημολογούμενη απιστία του στην Gigi.

Οι περιπέτειες δεν έχουν σταματημό για τον Zayn Malik, αφού μετά την πρόσφατη διαμάχη του με τη μαμά της Gigi Hadid, η οποία τον κατηγόρησε ότι την πέταξε σε μία ντουλάπα, εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο που ήρθε στη δημοσιότητα. Οι πληροφορίες τώρα τον θέλουν να είχε παράλληλη σχέση με την σταρ του «The Only Way Is Essex», Abi Clarke, την ώρα που ήταν με την Gigi.

Μάλιστα, λέγεται πως ο 29χρονος τραγουδιστής είχε μεγάλη εμμονή μαζί της, αλλά η σχέση τους τελείωσε όταν η σταρ είδε ένα μήνυμα της Gigi στο κινητό του.



Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Zayn και η Abi γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα μπαρ στο Los Angeles ονόματι «The Bungalow». Ο τραγουδιστής εντόπισε τη σταρ, του άρεσε πολύ και γρήγορα την κάλεσε στο τραπέζι του. Σύμφωνα με τη Sun, άρχισε να επαινεί τις curvy αναλογίες της και παραπονιόταν ότι στο LA είχε μόνο skinny κορίτσια.

«Είπε ότι του αρέσει το σώμα μου. Άγγιζε πολύ. Φορούσε ένα oversized μαύρο jacket και έπινε brandy. Ασχολείτο συνέχεια μαζί μου, με φιλούσε», είπε η Abi στη φίλη της, συνεχίζοντας πως μετά ο manager του Zayn προσπαθούσε να τους βρει ένα δωμάτιο για να έχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

gigi hadid zayn malik affair5

Οι hot λεπτομέρειες για τη σχέση τους

Η Abi έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας πως ο Zayn τής έλεγε συνεχώς πόσο του έμοιαζε με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Perrie Edwards -την οποία, παρεμπιπτόντως, χώρισε μέσω ενός μηνύματος το 2015.

Ο τραγουδιστής κάλεσε στη σταρ στο 4 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι του στο Λονδίνο πολλές φορές και η Abi έφτασε σε σημείο να τον λέει «Mr. Grey», καθώς έλεγε ότι περνούσαν πολύ καλά μαζί. Το σπίτι του είχε γυάλινα πατώματα, φιγούρες υπερηρώων, street art, μέχρι και μία pub.



Το μήνυμα της Gigi

Ο Malik εκμυστηρεύτηκε πολλά πράγματα στην Abi. Λεπτομέρειες για την οικογένειά του, τη ζωή του στους One Direction, τον χωρισμό του από την Perrie, και διάφορα άλλα. Όλα αυτά, όμως, συνέβαιναν την ώρα που ήταν ακόμη μαζί με την Gigi, ενώ είχε υποστηρίξει στην Clarke ότι είχαν χωρίσει. Πώς το έμαθε η ίδια; Μια μέρα είδε ένα μήνυμα στο κινητό της που έλεγε «Μου λείπεις» και τότε αποφάσισε να το λήξει.

gigi zayn4

Ο Zayn Malik επιτέθηκε και στην Gigi Hadid! Αποκαλύφθηκε η φαρμακερή προσβολή στη μαμά της

«Σοκαρίστηκα. Με έκανε να νιώσω πραγματικά χάλια. Είχε κάνει σαφές ότι ήταν single. Ήταν τόσο επικεντρωμένος σε εμένα που φαντάστηκα ότι θα ήταν αλήθεια. Βλεπόμασταν συχνά οπότε αναπτύχθηκαν συναισθήματα. Ήταν πολύ περίεργο», είπε η Abi στη φίλη της.

Προς το παρόν, κανένας από τους εκπροσώπους του Zayn και της Abi δε θέλησε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα συγκινητικά λόγια της Céline Dion στον σύζυγό της 6 χρόνια μετά τον θάνατό του

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago

Η μοναρχία κλονίζεται! Το μεγάλο «όπλο» της βασίλισσας Ελισάβετ για να μείνει το Στέμμα ζωντανό