Γη της ελιάς: Ο Πότης μπαίνει στο στόχαστρο του κοινού και ο Στάθης είναι εκτός εαυτού

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Πότης μπαίνει στο στόχαστρο του κοινού και ο Στάθης είναι εκτός εαυτού

Ο Πότης έκανε πάλι τα... μαγικά του και η Μάνη γίνεται μαλλιά κουβάρια! Το κοινό στο Twitter, δε, είναι έξαλλο μαζί του.

Και μετά τη χαρά που πήραν οι τηλεθεατές από τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Γη της ελιάς, έρχεται ο Πότης να τους το... χαλάσει! Ύστερα από τα μαντάτα που προφτάνει στον Στάθη και τη φωτογραφία που του δείχνει, η μπάλα δεν παίρνει μόνο τη Χάιδω και τον Φίλιππο, αλλά και τον Λυκούργο, τη Μαργαρίτα, την Άννα και τον Αποστόλη, αφού ο Στάθης τους κατηγορεί για συγκάλυψη! Δεν έχει άδικο φυσικά.

Ένα ολόκληρο χωριό, λοιπόν, γίνεται «μαλλιά κουβάρια» εξαιτίας του κουτσομπόλη Πότη και το Twitter βάζει στο στόχαστρο τον καφετζή της Αρεόπολης, αφού όπως έχουμε πει πολλές φορές, όποιος τα βάζει ή ενοχλεί το ζεύγος #filipposvasiliki γίνεται αυτομάτως... στόχος του τηλεοπτικού κοινού!

gi tis elias 22

Γη της ελιάς: Η γκάφα που εντόπισε το κοινό στο Twitter με τον Φίλιππο - Η Μαργαρίτα κινδυνεύει


https://www.instagram.com/p/CY2C3aRr_kq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στάθης βγαίνει εκτός εαυτού

Στο αποψινό επεισόδιο (18/1/21), ο Πότης βλέπει στο κινητό της Άννας τη φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου και αμέσως «τρέχει» να τη δείξει στον πατέρα της, τον Στάθη. Η αποκάλυψη αυτού του γάμου βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού, ενώ τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο.

Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη - ο οποίος, εδώ που τα λέμε, δε φταίει και σε τίποτα!

Αφού του τα πει ένα χεράκι, ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, πηγαίνει στο σπίτι της Χάιδως και εκεί θα έχουμε νέο... debate, με τη Χάιδω να μην υποκύπτει στις απειλές του και να μην του αποκαλύπτει τίποτα για τη Βασιλική.

Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε και εκείνη πανικοβάλλεται, ενώ ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου.



Η Μαργαρίτα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αλέξη

Ωστόσο, η Μαργαρίτα έχει αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν και εκείνη ανησυχεί πολύ για τον γιο της. Είναι γνωστό πως είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα που δεν της ξεφεύγει τίποτα. Έτσι, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της αμελεί να πάρει τα χάπια του και δε θα κάτσει φυσικά με σταυρωμένα τα χέρια.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που δείχνουν ότι το κοινό είναι έξαλλο με τον Πότη.

Cover photo: @giannis_kritikos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως