Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως

Η Μαργαρίτα έγινε η ηρωίδα του Twitter και ο Φίλιππος πιάνει «στα πράσα» τη Χάιδω να κοιμάται με τον Λυκούργο.

Αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν τα πάντα, θα έχουμε στο αποψινό επεισόδιο (24/12/21) της Γης της ελιάς. Ο Λυκούργος μαθαίνει για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, η Μαργαρίτα πετυχαίνει τη Βασιλική στην Αθήνα και ο Φίλιππος «τσακώνει» τη μητέρα του, τη Χάιδω, να κοιμάται με τον Λυκούργο! Εν τω μεταξύ, η χθεσινή σκηνή με τη Μαργαρίτα να πιάνει από τον γιακά τον Ανέστη και να τον βάζει στη θέση του, έκανε το Twitter να την... εξυμνήσει όσο ποτέ άλλοτε!

gi tis elias 22

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος παντρεύονται με κουμπάρα τη Χάιδω και τον Λυκούργο

Η αντίδραση του Φίλιππου μόλις μαθαίνει για τη Χάιδω και τον Λυκούργο

Ο Φίλιππος επιστρέφει στο πατρικό του χωρίς να το γνωρίζει η Χάιδω και μάλιστα μπαίνει στο δωμάτιό της... χωρίς καν να χτυπήσει την πόρτα! Έτσι, βλέπει τη μητέρα του να κοιμάται με τον Λυκούργο και στην αρχή σοκάρεται.



Ωστόσο, το πρώτο σοκ περνά και ο Φίλιππος εκτός του ότι σκέφτεται ότι τώρα που έμαθε για αυτή τη σχέση, έχει «στο χέρι» τον Λυκούργο και δε θα αποκαλύψει στη Χάιδω τον γάμο του με τη Βασιλική, συνειδητοποιεί επίσης ότι αυτή η σχέση θα κάνει καλό στη μητέρα του και τους...δίνει την ευχή του!

Η απρόσμενη επίσκεψη της Χάιδως στο σπίτι του Φίλιππου και της Βασιλικής στην Αθήνα

Ο Λυκούργος δε θα αντέξει για πολλές ημέρες να κρατήσει κρυφό από τη Χάιδω το μεγάλο μυστικό του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής και δε θα αργήσει να της το πει. Η Χάιδω δεν αποκαλύπτει στον γιο της ότι γνωρίζει, όμως θα κάνει μία απρόσμενη κίνηση, που τελικά θα φέρει πολλή χαρά στο ζευγάρι. Θα βάλει κάποιον να παρακολουθήσει τον Φίλιππο μόλις ταξιδέψει για την Αθήνα, ώστε να της δώσει τη διεύθυνση του σπιτιού του και θα αποφασίσει να πάει να κάνει... έκπληξη στο κρυφό ζευγαράκι!


https://www.instagram.com/p/CXzJUdyL0w7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάπου εκεί είναι που ξεκινά μια υπέροχη σχέση πεθεράς - νύφης! Αυτή την αντίδραση της Χάιδως φυσικά και δεν την περιμέναμε. Αυτό όμως που περιμένουν με μεγάλη αγωνία οι τηλεθεατές, είναι την αντίδραση της Αρετής. Γιατί προβλέπεται νέα...μάχη μεταξύ των δύο οικογενειών.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που αποθεώνουν τη Μαργαρίτα.

Cover photo: make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Αναστασία τραυματίζεται από λάθος και το κοινό έγινε έξαλλο με τον Ανέστη

Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη

Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του