Drew Barrymore: Ο φόβος για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και οι συμβουλές της Courteney Cox

Ιωάννα Τζανή
Drew Barrymore: Ο φόβος για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και οι συμβουλές της Courteney Cox

Η Drew Barrymore είπε ότι «αισθάνθηκε ασφαλής» εμπιστευόμενη την ηθοποιό Courteney Cox.

Η Drew Barrymore διένυσε μία περίοδο όταν ήταν μόλις 21 ετών, κατά την οποία φοβόταν ότι είχε μείνει έγκυος, και ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκε για να μοιραστεί τις φοβίες της και να συμβουλευτεί ήταν η τότε συμπρωταγωνίστριά της, Courteney Cox.

Κατά τη διάρκεια του «The Drew Barrymore Show», η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το 1996 που πραγματοποιούνταν τα γυρισμάτα της ταινίας τρόμου «Scream», εκείνη και η Courteney Cox ήρθαν τόσο κοντά, που η Barrymore απευθύνθηκε σε εκείνη όταν είχε ανησυχίες περί ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, ζητώντας της συμβουλές.

drew tom1

Drew Barrymore: Το reunion με τον πρώην της μετά από 20 χρόνια και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

Το άγχος της Drew Barrymore και οι ερωτήσεις στην Courteney Cox

«Θυμάμαι στη φωτογράφιση για το εξώφυλλο της ταινίας έπαθα νευρικό κλονισμό επειδή είχα μια ψευδή αίσθηση ότι ήμουν έγκυος», θυμήθηκε αρχικά η Drew Barrymore.

Αμέσως μετά απευθύνθηκε στην Courteney Cox λέγοντας: «Σε ρωτούσα συνέχεια: "Πώς ξέρεις αν είσαι έγκυος; Υποτίθεται ότι έχουμε φωτογράφιση για το εξώφυλλο, αλλά μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον και θέλω να μου πεις... πώς το καταλαβαίνεις ότι είσαι έγκυος;».



Η 46χρονη παραδέχτηκε στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της ότι «αισθανόταν ασφαλής» να την εμπιστευτεί, αποκαλώντας την Courteney Cox «το πιο ώριμο άτομο στο δωμάτιο» εκείνη την εποχή.

«Ήμουν η μεγαλύτερη, επομένως το κατάλληλο άτομο για να ρωτήσεις», αστειεύτηκε η 57χρονη ηθοποιός.

Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι η πέμπτη σεζόν του «Scream (franchise)» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, 25 σχεδόν χρόνια μετά το ντεμπούτο της αρχικής ταινίας.

Η Drew Barrymore δίνει προτεραιότητα στα παιδιά της και όχι στην προσωπική της ζωή

Η Drew Barrymore είναι πλέον μανούλα δύο κοριτσιών, της 9χρονης Olive και της 7χρονης Frankie, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman.

barrymore kopelaman

Μιλώντας πριν από μερικές ημέρες στον Bobby Berk, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή που έχει μετά τον χωρισμό της.

«Δεν είμαι ακόμα έτοιμη για να βγω ραντεβού. Έχω δύο μικρά κορίτσια και δε θέλω να φέρω κανέναν άντρα στο σπίτι. Νομίζω ότι θα μου έπαιρνε πολύ χρόνο για να γνωρίσω κάποιον καλά ώστε να τον συστήσω στις κόρες μου», είπε η 46χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Drew Barrymore: Η ηθοποιός αποθεώνει τη νέα σύζυγο του... πρώην της

Drew Barrymore - Cameron Diaz: Ποζάρουν χωρίς φίλτρα και μπότοξ και οι fans ενθουσιάστηκαν