Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους στα χιόνια! Η μεγάλη αλλαγή της Αναστασίας

Ιωάννα Τζανή
Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους στα χιόνια! Η μεγάλη αλλαγή της Αναστασίας

Η πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία στα χιόνια με την Αναστασία να περνάει στο ύψος ακόμη και την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα με τους followers του στο Instagram, αφού η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, και τα τέσσερα παιδιά τους είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της ζωής του.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δε χάνουν ευκαιρία να δείξουν πόσο ερωτευμένοι παραμένουν μετά από σχεδόν 18 χρόνια κοινής πορείας.


https://www.instagram.com/p/CKbEGGLhcG-

ROUVAS1

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει μπάνιο στη θάλασσα και θέλουμε να βουτήξουμε μαζί του (κι ας είναι καταχείμωνο)

Το οικογενειακό post που έκανε τους followers του Σάκη Ρουβά να «λιώσουν»

Ύστερα από αρκετές ημέρες αποχής από τα social media, ο Σάκης Ρουβάς έκανε... δυνατό comeback, δημοσιεύοντας μία από τις πιο γλυκές φωτογραφίες που έχουμε δει φέτος τον χειμώνα!

Ο 50χρονος τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση όπου απεικονίζεται μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους: τον Αλέξανδρο, τον Απόλλωνα, την Αριάδνη και την Αναστασία.


https://www.instagram.com/p/CY4DrW0t_FJ

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε: «Χιόνια, παιχνίδια και Covid Free!!!», ενώ τα σχόλια από κάτω «πήραν φωτιά»!

Εκατοντάδες ακόλουθοι του τραγουδιστή έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια είναι, αλλά και να στείλουν τις ευχές τους για το νέο έτος.



Η αλλαγή της Αναστασίας

Αυτό που κάνει εντύπωση όταν κοιτά κανείς τη φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στον λογαριασμό του είναι πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η πρωτότοκη κόρη τους, Αναστασία. Όπως μπορείς να διακρίνεις και στη φωτογραφία, η 14χρονη Αναστασία έχει ψηλώσει τόσο πολύ που καθώς στέκεται δίπλα στην μητέρα της, φαίνεται πως έχουν το ίδιο ύψος.

Η όμορφη οικογένεια κάνει συχνά εξορμήσεις προκειμένου να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί, να διασκεδάζει, αλλά και το ζευγάρι να ξεφεύγει από το φόρτο εργασίας του.

Cover photo: @sakisrouvas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει όσα θα ήθελες να κάνει κάθε άντρας στο σπίτι;

Επέτειος γάμου για Ρουβά-Ζυγούλη: Το τρυφερό post της Κάτιας Ζυγούλη