Η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της την οποία έχασε το 2012

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της την οποία έχασε το 2012

Η μαμά της Μαρίας Ηλιάκη, Αθανασία, έφυγε από τη ζωή πριν οκτώ χρόνια.

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αθανασίου, η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της που δεν είναι πια κοντά της. Η παρουσιάστρια -η οποία το καλοκαίρι έγινε για πρώτη φορά μητέρα- έγραψε χαρακτηριστικά: «Τώρα που ξενυχτάω με τη δίκη μου κόρη …σε σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ.. τα ξενύχτια σου πλάι μου…και τώρα καταλαβαίνω, χρόνια πολλά Μαμά…κι ας μην είσαι εδώ».


https://www.instagram.com/p/CY4ky36IM4V

Το τατουάζ για τη μαμά της

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας της, και το 2021, η Μαρία Ηλιάκη είχε δείξει το τατουάζ με το όνομα Αθανασία στο χέρι της, το όνομα της μητέρας της η οποία δεν είναι πια στη ζωή: «Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το ´Αχ μανούλα μου’ που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές. Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στο ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε τη ζωή. Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία η τη συγνώμη της. Γιατί έτσι κ αλλιώς μέσα από σένα ζει... Χρόνια πολλά μαμά...», είχε γράψει πριν έναν χρόνο ακριβώς.

iliaki mam 1

Μαρία Ηλιάκη: Για 7η ημέρα θετική στον κορονοϊό- Κόλλησε και η κόρη της (video)

«Νομίζω πως ειδικά η απώλεια της μαμάς δεν συνηθίζεται ποτέ. Εμένα μου έκανε μεγάλο κακό στη ζωή μου που έφυγε έτσι όπως έφυγε. Κι όλα αυτά τα χρόνια που ζούσαμε μαζί την αρρώστια με έκαναν άλλο άνθρωπο. Πολύ κλειστή, πολύ μελαγχολική. Ήρθε και μου έκατσε σαν πέτρα αυτή η απώλεια. Ακόμα το παλεύω. Είναι κάποιες φορές, πολλές μέσα στη μέρα που μου λείπει πολύ. Γιατί είχαμε και μια πολύ περίεργη σχέση με τη μάνα μου, ήμασταν πολύ στην κόντρα, αλλά πολύ αγαπημένες και ήταν το στήριγμα μου. Ήταν ο σάκος του μποξ μου. Ήταν όλα», είχε πει η Μαρία σε συνέντευξή της για τη σχέση με τη μαμά της.

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Μόλις σήμερα και μετά από δέκα μέρα στο σπίτι, η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε πως τα τεστ για τον covid19 βγήκαν επιτέλους αρνητικά. Τον ιό είχε κολλήσει και η κόρη της παρουσιάστριας ενώ τις πρώτες ημέρες συμπτωμάτων η Μαρία είχε αναφέρει: «Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά. Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε. Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ηλιάκη: Είναι θετικές στον κορονοϊό και μας δείχνουν πώς περνούν στο σπίτι

Μαρία Ηλιάκη: Το συμβάν που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της