Μαρία Ηλιάκη: Το συμβάν που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της (video)

Μαρία Ηλιάκη: Το συμβάν που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της (video)

«Έξαλλη» δήλωσε στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ και φροντίζει να το δείχνει στο Instagram της μέσα από διάφορα fun videos που ανεβάζει. Η παρουσιάστρια, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Τι λες τώρα», μοιράζεται μέσα από τα social media διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς της τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή.

Την Παρασκευή (17/12) η Μαρία δήλωσε «έξαλλη» στο Instagram λόγω της κατάστασης με το μποτιλιάρισμα και το διπλοπαρκάρισμα στους δρόμους.

iliaki iperemesi

H εκπληκτική φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την κόρη της! Λιώσαμε Κυριακάτικα

Το περιστατικό που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της

Με το hashtag #έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο Instagram της για το διπλοπαρκάρισμα στους δρόμους, το οποίο δεν συμβαίνει μόνο ενόψει Χριστούγεννων, αλλά είναι ένα σύνηθες φαινόμενο της καθημερινότητας.



Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, να σας πω κάτι… Μιας που τα λέμε όλα. Η ζωή μας θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αν όλοι εσείς που διπλοπαρκάρετε, σε έναν δρόμο που έχει δύο λωρίδες και κλείνετε τη μία… Δηλαδή γιατί;».



Η Μαρία Ηλιάκη, όπως λέει και στα βίντεο, κινήθηκε στην περιοχή της Καισαριανής και η κατάσταση με το διπλοπαρκάρισμα ήταν αφόρητη.



Η επιστροφή στην τηλεόραση και στην Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η Μαρία Ηλιάκη φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια, που έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, αποφάσισε να δουλέψει ξανά, αυτήν τη φορά στο πλευρό της καλής της φίλης, Κατερίνας Καραβάτου, και στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα».

https://www.instagram.com/p/CRZCNzcC4n5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον, λοιπόν, ζει στην Αθήνα με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, να πηγαινοέρχεται από την Ελβετία όπου ζει και εργάζεται ως γυναικολόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Ηλιάκη: Έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την Καινούργιου - Όσα ξεκαθάρισε για τον Μουτσινά